Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_annaaaaa

byly nie chce

Polecane posty

Gość a nie pomyslalas
moim zdaniem ..boli cie to ze olałas go a on nie biegal jak pies za toba..

Gość mnie zastanawia jedno
byc moze twoj chlopak jest w 10% tych, ktorych nie ujelas w pierwszym poscie i po prostu Ci nie odpisze. i bedziesz miala dylematy wszystkie z glowy chyba?

"gdyby tesknil sam by sie odezwal" facet ma swój honor - porzuciłaś go jak wysmarkaną chusteczkę, to się nie odzywa... ale Tobie mało... Ty sama zaczynasz go zaczepiać, dręczyć...

Gość mnie zastanawia jedno
twoj eks*

Gość panna_annaaaaa
tak, bede miala dylematy z glowy.. ok, zaczepilam i czekam na reakcje. ale nie nazywajmy tego dreczeniem? 1 wiadomosc.

Gość mikusiadylusia
a ile czasu temu rozstaliscie sie?

Gość panna_annaaaaa
ludzie na forum sa dziwni. jezeli czegos sie nie ujmie w temacie, to potem pytaja w trakcie, a gdy odpowiem- znowu bedzie obrzucanie blotem?? 1,5roku

Gość a Ty nie chcesz
w ramach zemsty tak sie podroczyc z nim tymi smsami, zeby on, jak te 90 procent, pomyslal, ze Ty czegos od Niego chcesz, a Ty po prostu zabawisz sie w ramach kary i zemsty Jego uczuciami?

Gość panna_annaaaaa
ale w ramach zemsty za co??

Gość ona ona 111
ile razem byliscie??

Gość mikusiadylusia
1. Ludzie sa w ogole dziwni, wiec na forum tez. Jeszcze tego nie wiesz?! 2. W ciagu tego 1,5 roku zadne z Was nie inicjowalo kontaktu?

Gość a Ty nie chcesz
za to jaki dla Ciebie byl... bo pisalas, ze tylko na poczatku bylo fajnie, a potem..... :o

Gość rudy777777
Zostaw mnie w spokuju wreszcie zjawo !

Gość panna_annaaaaa
wiem ze tacy sa ale wsrod znajomych dzieki Bogu az takich czepialskich nie mam. nie. 1,5roku zlecialo szybko nawet nie wiem kiedy.

Gość panna_annaaaaa
nie, nie zalezy mi na zemscie. gdybym tego chciala, zrobilabym od razu kiedy "rany byly swieze

Gość agusiawrozu
Autorko, powiem Tobie, iż Ty niepotrzebnie założyłaś, iż każdy dorosły mężczyzna znak od kobiety po latach musi odczytać w sposób jednoznaczny, tzn. taki jak nam zasugerowałaś w pierwszym swym wpisie. Powiem Tobie, że jego myśli Ty i tak nie poznasz, niezależnie od tego czy on Tobie odpisze czy też nie. Powiem Tobie też, że jeśli odpisze to nie będzie musiało oznaczać, że on o Waszej znajomości myśli tak samo jak Ty (nam to przedstawiłaś w pierwszym wpisie); być może odpiszę z grzeczności, aby nie pozostawić Ciebie bez odpowiedzi. Powiem Tobie, iż moim zdaniem niepotrzebnie tak się martwisz o to co on może sobie pomyśleć, skoro i tak z nim nie chcesz już być, gdyż masz nowego faceta, którego zakładam, że kochasz. powodzenia :)

Gość panna_annaaaaa
agusiawrozu dziekuje za odpowiedz wyczerpujaca. nie bede sie martwic i przejmowac:)

Gość o... mam podobny problem
tyle że na odwrót ;) mój były do mnie pisze, mimo że nie jestesmy razem od 3 lat, on ma kogoś, związek zakończył się syfnie i ja powiedziałam mu już wiele razy że nie chcę mieć z nim kontaktu, sama do niego nie piszę ani nic... a on - nie może sobie odpuścić, pierniczy coś o przyjaźnieniu się, teraz to już mu po prostu nie odpisuję

Gość welllllllllllll
up;)