Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miec corke darmozjada

Moj maz cieszy sie ze moja corka jest samotna matka!!!!

Polecane posty

Wiecie jak moja corka przekonala ojca do siebie? a to mu gotuje obiad, a to mu wypierze i wyprasuje i w ten sposob moj maz zaakceptowal wszystko co corka wyprawia. Zniosla do domu dzieciaka to co? moj maz wiele razy nadawal na samotne matki a tutaj nawet nie wydarl sie na corke, tylko pomogl i pomaga jej do tego stopnia ze wyrecza ja we wszystkim, nawet placil za opiekunke. Moj maz lacznie z naszym synem chodzi na prostytutki(mimo ze syn juz jest zonaty i dzieciaty-za dwa miesiace syn zostanie po raz 5 ojcem). Corka? za maz juz nie wyjdzie. To raz, chociazby z tego powodu ze jest samotna matka, ze przez komplikacje przy pierwszym porodzie nie moze miec wiecej dzieci a moj maz wyznal mi ze sie z tego cieszy bo dzieki temu corka nam zapewni opieke na starosc a moim obowiazkiem jest wziac i wychowywac synka corki by ona sie nie nameczyla, tak mi moj maz powiedzial.

Gość patologejszyn
Wywal ją! :D

Chyba tak powinnam zrobic! wiele razy sie na nia darlam, mowilam jej by wziela sie w koncu do jakiejs roboty a ona mi odpowiada ze nie jest stworzony do ciezkiej pracy i wlasnie taka z nia rozmowa. Jeszcze moj maz ja za kazdym razem popiera, owszem urzadza jej awanture gdy ona gdzies wyjdzie, gdy zbyt pozno wroci ale ja nie moge jej zlego slowa powiedziec.

Gość wyrodna matko jak możesz
tak pisać o własnym dziecku. Głupia suka! Nie dziwie się że mąż Cię zdradza, bo pewnie jesteś złą żoną.

Gość misia444
(Mąż chodzi na prostytutki??? ) nie wiem czy dobrze przeczytałam

mój mąż jest czarnoskóry i zajmuje się wypasem kóz, a dorabia sobie trzepiąc dywany

Gość njnjnbjt
na twoim miejscu sama bym się wyprowadziła:o zanim mąż by mnie zaraził kiłą:o badałas się już??:o

To ostatnie to podszyw. Tak dobrze przeczytalas, moj maz chodzi na prostytutki a ja musze to cierpliwie znosic poniewaz jestem na jego utrzymaniu, wiec nie mam innego wyjscia. Nigdy nigdzie nie pracowalam, tylko zajmowalam sie domem, mezem i dziecmi ale on tego niedocenia.

Gość marna proowokacja
0/10

Gość misia444
pewnie że tego nie doceni IDZ DO PRACY chodzby REAL sprzątać co nie chce Ci sie

Gość misia444
nie musiałabyś Tego znosic jego kurestwa

Ale ja nigdy nigdzie nie pracowalam! W wieku 18 lat wyszlam za maz, urodzilam dziecko, rok pozniej drugie dziecko i poswiecilam sie glownie rodzinie. Teraz mam prawie 50 lat i mialabym isc do pracy, niestety juz jest na to za pozno.

Gość misia444
Ja też mam prawie 50, 2 lata temu poszłam do roboty...poszukaj zobaczysz że coś znajdziesz-- POMYŚL

Gość misia444
A ten Twó mąż nie jest za Stary żeby na dziwki chodzić choy jeden

Wiesz! Prawde mowiac to mnie nie obchodzi to ze on tam chodzi, liczy sie tylko to by mogl mnie utrzymywac. Ale nie zycze sobie by poganial mnie do pomagania corce, mowil mi ze moj obowiazek jest wychowywac wnuka itd.

Gość njnjnbjt
a no jak się całe życie pracować nie chciało tylko leniwie w domu siedziało to teraz trzeba znosić:o podziękuj sama sobie za swój los.

Gość njnjnbjt
najlepiej nic nie robić, nie? niech na mnie zarobi a ja się rozsiądę z dupą przed tv i będę mieć wszystko gdzieś tak??:o

Pracowac nie chcialo? a wychowywanie dzieci to nie praca. Teraz w koncu sobie odpoczelam od tego wszystkiego, to moj maz zaczal mi to wypominac ze nie chce mu prac,gotowac,sprzatac i robic kolo niego a moja corka zamiast mnie poprzec to sama wykonuje te czynnosci.

Gość misia444
no to skoro masz służącą z niej to tym bardziej znajdz robote, A jak u Ciebie z sexem?

Gość njnjnbjt
dzieci można wychowywać do 3 roku życia, potem idą do przedszkola a ty do roboty. ile lat wychowywałaś te dzieci?? 30??? poza tym nikt nie kazał ci ich rodzić. no i czy macierzyństwo to nie przyjemność??:P

Gość misia444
dodam jeszcze że mój mąż jest ojcem jej dziecka

Gość Dzisiejsi
prowokatorzy są nudni i debilni...

Gość Nudna
prowokacja, wyśil się na coś porządnego a nie... Nie o taką Polskę walczyłem!!!

Gość misia444
TU misia444 ty podszyw idz lekcje odrabiać