Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabelka www.com

ŻYCIE TAKIE

Polecane posty

mam guzy na tarczycy, musi być biopsja, jestem już zapisana na 13października, co będzie dalej, tak bardzo się boję że to będzie rak złośliwy, mam 22lata kochaną córeczkę którą karmię jeszcze piersią, jak miałam 16lat przechodziłam nowotwór piersi, i znów strach że będzie powtórka, wtedy wszystko się dobrze skończyło, a teraz jak będzie????boję się mąż także, boję się o córeczkę jak ja ją taką małą zostawię.

Gość albertyna z kwidzyna
hej iza ,a masz jakies objawy tej tarczycy ? bo ja sie boje ze mam dokladnie to samo

jak byłam w ciąży to miałam wysokie ciśnienie, i sprawdziłam tarczycę po tsh wyszło bardzo podwyższone, no i zaczęłam się leczyć, po usg tarczycy okazało się że są guzy nic z tym nie mogli zrobić bo byłam w ciąży, przyjmowałam eutyrox i było ok, oprócz wysokiego ciśnienia miałam napady gorąca, potliwość straszną, i byłam bezpostawnie nerwowa, a teraz czekam na te wszystkie badania, boję się, boję się najbardziej o małą bo to moje największe szczęście a tu taki znów kopniak od życia.

Gość albertyna z kwidzyna
smutne ...zycie jest niesprawiedliwe :(

nie wiem co robić, usłyszałam dziś od męża że napewno dziecka nie zostawi, że jak mi sie coś stanie to nie odda dziecka ani nie pozwoli córeczce zrobic krzywdy.

masz mlody silny organizm u mnie w orodzinie były "gorsze" nowotwory i jest wszystko ok. Będzie dobrze , myśl pozytywnie - to wiele daje