Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurzonaZdradzona

Zdrada małżeńska

Polecane posty

Gość WkurzonaZdradzona

Odkryłam, że moj mężuś ma romans. Jestem tak cholernie żądna zemsty na nim i na niej tylko nie wiem co zrobić żeby im poszło w pięty. Dlatego zwracam się z prośbą do WAS bo Wy nigdy nie zawodzicie w takich sprawach :). Piszcie proszę jakies propozycje. Dodam jeszcze tylko, ze mam jej nr tel. Czekam na propo i licze, ze mnie nie zawiedziecie i tym razem :)

Gość mandaryyyyyyynkaaaaaa
O to ja też poczekam, bo jestem w tej samej sytuacji, tylko z tą różnicą, że ja ją znam

Gość wujek dobrra radda
forum dla zdradzonych. ja to czytałem dla śmiechu ale panie tutaj miały nap[rawde dobre pomysły :D http://gourl.org/pinix

ZAdzwoń do Niej , podaj się za jej przyjaciółkę i powiedz że ten chłopak z którym się spotyka spotykałsię też z nią i zaraził ją HIV-em :D

Tak. Wszystko inne, aby tylko portfela nie zamykać. Nigdy lepiej odejść, zawsze lepiej coś spier...dolić w swoim głupim i tak do końca życiu.

Gość położna Fruzia
Nie na kochance się mścij kretynko tylko na meżu i rozwód! Ta kobieta nic nie jest winna! Może dzieci ma?

Gość WkurzonaZdradzona
Ale o to chodzi, ze ja chce i na niej i na nim! Niech sie glupia piizda nie tyka żonatych a wiadomo, ze jak suka nie da to pies nie wezmie, i uj! Tak wiec dalej prosze o propozycje. Z gory dzieki

Gość moze zemscij sie
tylko na niej? w koncu to ona,zla kobieta,zmanipulowala i uwiodla twojego bezbronnego meza który nie potrafi przeciez mowic "nie"...

Gość mandaryyyyyyynkaaaaaa
U mnie to akurat taka sytuacja była, że zdradził mnie z moją najlepszą przyjaciólka (już oczywiście nią nie jest) ale szmaty nienawidzę równie mocno jak jego

Gość misia444
czemu na niej? On daje mu to czego Ty mu nie chcesz dawać:)

Gość misia444
(Ona) daje.....

Gość WkurzonaZdradzona
Ona dobrze wie, ze jest zonaty. Podejrzewam, ze pracuja razem. Nie wiem sama, narazie mną kieruja takie emocje, ze gdybym ją spotkala to roztrzaskala bym ja o sciane, mąż sie wypiera wszytkiego mimo sms-ow od niej itp. No bez jaj, nie mowcie, ze to ja jestem winna, ze mu tam czegos nie dawalam czego on chcial...Po prostu zasluzyl kooorwa jego mać na zemste i ona kooorwa jego mac tez!