Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona i zrozpaczona

Króciutkie włosy do ślubu

Polecane posty

Dziewczyny, RATUNKU! Jesteśmy z moim partnerem już ponad 10 lat razem, nie jestem najmłodsza (35) :O tak sobie żyliśmy w spokoju, aż nagle moje kochanie wpadło na pomysł, żeby się wreszcie pobrać. No... nie powiem, pomysł nawet mi się spodobał, ale... Ślub będzie tylko cywilny, skromny. Wesela nie będzie, raczej coś między przyjęciem a większą imprezą. No i to ALE! Ostatnio obcięłam włosy baaardzo krótko. :O ja się sobie podobam, mojemu też, ale jak tu się ubrać??? Jaką sukienkę dobrać? Podobają mi się takie ze stanem pod biustem, jestem dość wysoka i średniej budowy. Nie wiem co wybrać. Najchętniej poszłabym w białym kostiumie ze spodniami. Po prostu garniturze damskim :( Macie jakieś pomysły??? Pomocy!

:( nikt mi nie pomoże? nikt nie ma pomysłu w co mam się ubrać?

Gość zabieram marny głos
prosze cie nie pisz o garniturze. chodzi ci pewnie o sukienke w stylu empire, moim zdaniem nie pasuje do niej chłopieca fryzura bo te sukieneczki sa takie lekkie i dziewczecze. za to jak przeczytałam twoj post od razu wyobraziłam sobie ciebie w rybce plus kwit we wlosy:)

ja trochę nie w temacie, jaka to jest rybka? szukam po internecie fryzur, a tam pod hasłem "krótkie" to są takie paro - paronastocentymetrowe włosy. A ja jestem tak trochę na zapałkę, no na chłopaka ;) i jak tu iśc do ślubu ;) mój m ma dłuższe włosy ode mnie :P

zaraz coś poszukam. Ta blondynka - super, ale za długie. Poza tym moje się pieruńsko kręcą. Tylko trochę odrosną, to się baran robi :O a prostować ich nie chcę. Ale dzięki, że chcesz mi pomóc :)

Gość zabieram marny głos
a kiedy ten slub, juz? teraz? moze zaplanujcie go np za pare miesiecy, wlosy ci odrosną troche i jakos fajnie je ułozysz. mysle ze juz do swiat bozego narodzenia powinny urosnac około 2 lub 3 cm. rybka to taka rozszerzona tylko na dole wpisz w google ale jeszcze zalezy jaka masz budowe

http://www.pudelek.pl/artykul/24205/adriana_lima_sciela_wlosy_na_chlopaka/ no akurat coś takiego znalazłam, jakbym miała taką urodę i tyle lat, to bym się nie martwiła ;) Ślub na wiosnę, ale chodzi o to, że za parę miesięcy, keśli zacznę zapuszczać, to dopiero zacznie się koszmar. Bo takie ni w te, ni we w te :O Poza tym chcę zostać przy takich. Figurę mam średnią. 173 wzrost/ 67 waga. Biust B, długie nogi. To tylko cywil, to może można poszaleć ;)

Gość swieża teściowa
Moja córka brała w sierpniu slub cywilny, a włosy ma własnie tej długości, ścięte na zapałkę. Miała na sobie skromną dopasowaną sukienkę ( w odcieniach bieli, szarości srebra) do kolan, a na głowie wielki, ale delikatny biały kapelusz. Wygladało to swietnie!

ooo, to byłby dobry pomysł, dzięki :) kapelusz!

Gość zygazyga
Gość cdhcjh
A moze taki ekstrawagancki toczek na głowę z woalką? Albo i\ jakiś bajerancki kapelusz, a może opaska z aplikacją? Co do sukni - to może tu ta pierwsza? Generalnie do krótkich włosów moim zdaniem koniecznie krótka sukienka (dopasowana) + coś ciekawego na głowę,

idz do dobrej modystki i dobierz odpowiedni kapelusz. taki zebys nie wyglądała staro.

Gość krótkie włosy są ohydne
:o musisz wyglądac jak obojniak

Gość bez kredki
wloski krociutki sa na topie..wystarczy tylko ladnie je uczesac..:-) ja kupilam suknie na swoj slub( tez cywilny) na tej stronce..cene sama ustalilam..wybralam kolor bladego rozu i sukienke dluga ..tam jest jako biala..zaplacilam grosze a wygladam w niej zniewalajaco..zajrzyj tam www.suknieurszula.sklep.gratka.pl

Gość pieronowa
Mozesz fajnie wyglądać z krótkimi włosami. Zrób sobie fryz rokowy, postawiony, makijaz też taki niegrzeczny, trochę bezczelny. Sukienke nie romantyczną bezę, tylko tez z pazurem i będzie super.

Gość przeciez na slub
cywilny moze miec inna sukienke a nie koniecznie biala........... i balowa...........w swietnym dopasowanym garniturze czemu nie???????

Gość bez kredki
w gajerku na slub swoj nie bardzo..mom zdaniem romantycznie, skromna sukienka i fajna fryzurka..extra makijaz..wsio na temat:-)

Gość gość
laska wyszła za mąż 4 lata temu!!!!!!!!!!!!