Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdasf

Facet mnie uderzył!!!

Polecane posty

Gość mdasf

Powiedziałam dzisiaj swojemu facetowi że jest chujem,skurwysynem, śmieciem i że jest nic nie warty i jest taki sam jak jego matka i dziadkowie(matka alkoholiczka, dziadkowie go wychowywali) aż w końcu on nazwał mnie szmatą, dałam mu w pysk a on z całej siły popchnął mnie na ziemie, chwycił za włosy, wyrzucił moje rzeczy za drzwi.

Gość dziadkowie go wychowali a ty
nazywasz ich nic nie wartymi ? Sam sobie rodziny nie wybrał , nie wszyscy są z dobrych domów paniusiu , dobrze , że dostałaś w pysk , ale widzę , że jesteś zbyt głupia , żeby Cię to czegoś nauczyło .

Gość mdsaf
Owszem że są nic nie warci, tylko patrzą na mnie żebym jak najszybciej dała spokój ich wnukowi. Ale to nie oto chodzi, ja nie dostałam w twarz, to ja dałam mu w pysk bo mu się należało, a on z całej siły mnie popchnął(do tej pory bolą mnie plecy), nienawidze go za to co zrobił. Okazał się chamem i damskim bokserem.

Gość Monique2222
sorry ,ale to Ty go pierwsza wyzwałaś i dałaś mu w pysk.. po takich słowach szczerze mówiąc nie dziwię sie ,ze tak się zachował..

Gość bajabongo hej 1
A napisz dlaczego sobie zasluzyl?Bo jak narazie to mozna tylko wywnioskowac,ze ty sama sobie zasluzylas

Gość Monique2222
Bo ja jestem za równouprawnieniem nie uważam ,że faceci mają wiecej praw ,ale i kobietom nie wolno wszystkiego. Bo niektóre myślą ,że one mogą wyzwać ,uderzyć ,ale facet w obronie już nie

Gość Monique2222
i co Cie uprawniło ,żeby tak obrażać jego i jego rodzinę? nawet jeśli ich nie lubisz nie masz takich praw. on też Cię tak nazywa jak Ty jego nazwałaś?

Gość Monique2222
a facet ,który by sobie pozwalał na takie raczy byłby zwykłym pantoflarzem ... taka prawda

Gość mdasf
Dlaczego zasłużył to już wymieniam dlaczego, widziałam jak rozmawia z koleżanką to raz, dwa nie możemy nigdzie razem wyjdź do kina czy na dyskotego bo jego matka jest w szpitalu i musi jej zanieść obiad, a trzy zwrócił mi uwage na to że źle wyrażam się o jego dziadkach(np. że mówie na jego babke babka). I on zaczął robić awanture, więc nie wytrzymałam i zaczęłam rzucać wyzwiskami i padły te słowa ale on nazwał mnie szmatą, ja dałam mu w pysk a on mnie popchnął, tak że nawet policzka nie poczuł a plecy do taj pory mnie bolą.

Zego co wnioskuję to on jest w porzadku a Ty głupia pipą, dziwie sie, ze z Toba był w ogole.. :O

Gość Monique2222
nawet Ci się udalo to prowo .. nabrałam się bo jest wiele takich idiotek co by właśnie tak zrobilo i pomyślało

Gość EMANCYPACJA
jesli go pierwsza uderzylas to mial prawo sie bronic i tyle:-O ales Ty durna, szkoda slow:-0 CIESZ;ZE SIE TO JESZCZE TAK SKONCZYLO A NIE INNACZEJ.

", widziałam jak rozmawia z koleżanką to raz" - no i co z tego ?? :O "dwa nie możemy nigdzie razem wyjdź do kina czy na dyskotego bo jego matka jest w szpitalu i musi jej zanieść obiad" - to chyba jest dobrym człowiekiem skoro pomaga matce:/// "a trzy zwrócił mi uwage na to że źle wyrażam się o jego dziadkach(np. że mówie na jego babke babka)" - noo ja nigdy nie powidziałam na swoją ani na mojego narzeczonego babcie " babka " :/ babki to sobie z piasku możesz zrobić albo w piekarniku. Dalej utrzymuje ze zasluzylas.

Gość Monique2222
ale to prowokacja przecież! po tym ostatnim wpisie autorki tak stwierdziłam. chyba ,że jest aż tak glupia w o nie wierzę

Gość mdasf
Łatwo mówic jak facet nie ma dla was czasu, nie spełnia waszych oczekiwań to co? ja mam siedziec spokojnie i to akceptowac, mężczyzna powinien uszanowac dame. Gdyby był prawdziwym facetem to albo by wyszedł a potem by na spokojnie ze mną porozmawiał a on użył wobec mnie przemocy.

Gość Monique2222
tak,, dame" , która go tak zwyzywała i dała mu w pysk..

Gość .proste.
gdybyś była damą to byś się tak nie zachowała. proste.

Gość wredna suka jesteś
ja znam wiele kobiet co tak myślą jak ty, nie jednej bym sama wyjebała.

Gość mdasf
Łatwo mówic jak facet zachowuje się jak totalna świnia. Myśli tylko o swojej rodzinie. Jego dziadkowie to wredni ludzie, ciągle tylko mnie krytykowali a teraz to wszystko wybuchło i powiedziałam temu damskiemu bokserowi co o nim myśle.

Gość Monique2222
no cóż ma rodzinę jaką ma ,ale to dobrze i nic dziwnego ,że o niej myśli. gorzej by bylo jakby mial gdzies dziadków którzy go wychowali