Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulitmatowa kbiecinka

postawilam mu ultimatum: seks dopiero po oswiadczynach!

Polecane posty

Gość andRRRyou_soptt
Under Twenty, wiem że pozory często mylą. mam nadzieję, że znajdę taką, która też wolała poczekać, a jeśli nie, to już wolę nie wiedzieć.

Gość Bee G.
" niemożliwe według mnie jest odejście z powodu seksu " Zejdź na ziemię i otwórz oczy, a zobaczysz rzeczywistość, jaka Cię otacza, młodzieńcze ;-) Miłość jest piękna i potężna, ale ... instynkty zwierzęce jeszcze silniejsze :D Dorośniesz, to zrozumiesz co mam na myśli ;-)

Gość gggtttt
a co jak dziewczyna ma 23 lata jest dziewica i nigdy nie robila loda?

mialam jedego partnera tylko. i to dawno temu, bylam mloda i oddalam mu sie szybko. to byla najglupsza rzecz jaka zrobilam, dostal co chcial i tyle. juz nie popelnie tego bledu. wiec nie piszcie mi, ze nie wiem co to seks. wiec, bo mam go juz za soba.

Gość karolcia8989
powiem tak, jesli chlopak powiedzial by mi ze sie masturbuje zostawilabym go, dobze robisz ze dajesz mu takie ultimatym, ale jesli chlopak czesto sie masturbuje nie wplynie to dobze na wasz zwiazek w przyszlosci

Gość andRRRyou_soptt
trochę odrzuca to jedno, a po drugie, to tak jakby czuła się zbyt wolna i nie przejmowała przyszłością.. bo co tam, nacieszy się młodym wiekiem, poszaleje, a później zmądrzeje i znajdzie kogoś porządnego. jak dla mnie to nawet nie powinna się całować przed poznaniem mojej osoby. skoro ja tego nie robiłem, to czemu ona miała to robić. w wieku 10, czy 12 lat tylko się całowałem z kilkoma koleżankami, ale to się nie liczy. :)

Gość Bee G.
Autorko, nie zrozum mnie źle, ja nie twierdzę żebyś się kochała z facetem na pierwszej randce. Mówię tu o poznaniu się z "tej strony" :-) Chodzi o dopasowanie i takie tam ... no ale jeśli mówisz, że macie podobne temperamenty, to w porządku i już więcej Ci w głowie nie mącę ;-)

Gość czekac to mozna dla
dziewicy sama sie puscilas a jemu zalujesz

Gość gggtttt
a co myslicie o 23 letniej dziewicy??????????????????

Gość andRRRyou_soptt
gggtttt, myślę, że to dobra dziewczyna. Twój przyszły chłopak będzie zadowolony. chyba, że sam sobie korzystał już..

Gość gggtttt
naprawdeee? a nie jest to hanba i wstyd? przyznajcie sami ze powinnam to stracic w tym roku..

Gość andRRRyou_soptt
Bee G., zależy też o jakich problemach mówimy, ale myślę, że większość z nich da się naprawić.

Gość andRRRyou_soptt
gggtttt, jak stracisz to będziesz mało wartościową i lekką dziewczyną jak dla mnie. ale to zależy jakiego chłopaka chcesz mieć. jak spokojnego, myślącego o karierze i rodzinie, to czekaj. ale jak chcesz mieć towarzysza na imprezy, lans przed koleżankami i wulgarnego, to a długo czekasz. :))

wyrazy wspolczucia dla przyszlego meza, i jeszcze cie chce ,podziwiam, co tam se mowi ,jak co to zrobi rozwod,

Gość gggtttt
nie chodzi mi o kolezanki, bo tym sie nie przejmuje, tyle ze moj bliski znajomy tak mi nagadal ostatnio...ze w tym wieku to jest nienormalne i niezdrowe wrecz....a ja nikogo na horyzoncie nie mam;[

Gość Bee G.
Poza tym autorko, nie traktuj siebie, jak jakąś dziurę w ścianie, pisząc : " a co mam mu dac od razu???!!! " W końcu nie tylko on ma taką potrzebę i nie tylko on odczuwa przyjemność ze zbliżenia, ale Ty także, więc twierdzenie, że " Ty mu dajesz " można by odebrać, iż zamierzasz się z nim kochać tylko z jego powodu i tylko po to, aby jego zadowolić. Równie dobrze on może powiedzieć, że nie ma ochoty udostępniać swój narząd do sprawiania Ci przyjemności ;-) Seks ma być wzajemnym dostarczaniem rozkoszy, więc Ty też coś z tego masz ... no chyba, że nie masz ... ;-)

Gość andRRRyou_soptt
nie ma sensu robić tego tylko dlatego, że ktoś Ci tak powiedział i już za długo tego nie robiłaś. na każdego przyjdzie kolej i znajdzie partnera, na co raczej warto czekać. powiedz szczerze, spieszy się Tobie z tym? to, że niezdrowe, to raczej bajki.

no tak, oczywiscie oboje mamy cos z tego, ale to zawsze facet przejmuje inicjatywe i sie utarlo z tym dawaniem u kobiet ;) wracajac to nie uwazam bym zle robila. robie to, co uwazam za sluszne. jesli ma to przetrwac (ten zwiazek) to z seksem przed czy po.. nic to nie zmieni. wiec jesli mialabym sie czuc zle jak poprzednio, ze zrobilam to za wczesnie to wole poczekac i miec chociaz pewnosc ze on traktuje mnie powaznie i naprawde kocha, tak jak ja jego ;)

Gość gggtttt
dzieki Andruuu:) w takim razie poczekam jeszcze troche:)

Gość andRRRyou_soptt
nie ma problemu. ja po prostu napisałem ze swojego punktu widzenia. oby takich dziewczyn było jak najwięcej.

Gość gggtttt
:))

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Bardzo zboczona 18stka zaprasza na sex telefon. Jestem Aneta, fotki znajdziesz tutaj: http://sex-rozmowy.pl/aneta_sex_telefon.html Uwielbiam sobie robic dobrze rozmawiajac z facetem na temat sexu.

Gość gość
a sex dopiero po slubie przed slubem czeka was cierpienie ,to nie żart