MadziaMadzia 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Cześć. Dzisiaj uprawiałam sex z moim chłopakiem i po wszystkim okazało się że jest drobna dziurka w gumce. Chociaż najprawdopodobniej powstała gdy już po wszystkim mój facet testował skuteczność ;) poza tym wyszedł na czas (z tego co nam wiadomo) ale nie wiem na 100% czy jestem bezpieczna. Brałam tabletki przez rok i dopiero co odstawiłam tabletki. Jest 2 dzień po zakończeniu krwawienia po odstawieniu. Zaczynam świrować. Czy w jakikolwiek sposób mogę mieć owulacje zaraz po odstawieniu tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asica nerwica Napisano Wrzesień 10, 2010 mozesz mniec owulacje... ja tez jestem po odstawinieu ale my akurat chcemy dzidzie wiec jestem w innej sytuacji niz Ty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asica nerwica Napisano Wrzesień 10, 2010 mozesz miec owu... odstawione tabletki, nic nie blokuje owulacji juz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach