Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawasaki

pęknięty jajnik

Polecane posty

Gość ripi ripi
ale drugi jest cały , aktywny ?

mam nadzieje że tak,w poniedziałek ide do swojego gin. ponadto staramy się z mężem o 3 dzidzia bo juz mamy 2 chłopaków ,aw lutym była w niby ciązy to znaczy miałam pusty pęcherzyk ,czyli zaczoł się tworzyć płod ale niedał dalej rady i miałam usunięty w szpitalu .przerzyłam to strasznie ,ale mam najukochańszego męża na świecie który potrzymał mnie na duchu i jakoś się pozbierałam . za kilka dni poszłam do swojego gin. a on mi powiedzał że mam nadżerkę no i mi ją usunął i kazał 3mięsiące otczekać noi można sie dalejstarać o trzecie .no tak było do tej pory jak poszłam w ten poniedzałe do swojego gin. a on po badaniu stwierdził że mam pęknięty jajnik i są oby dwa w krwi,dał mi antybiotyk i czopki i kazzał zrobić badanie moczu ,krwi, progesteron.i kazał przyjśc w poniedzałek ,bardzo ale to juz bardzo się boje co będzie z emą i dlaczego ja....... jeśli ktoś ma ochote domnie napisa to bardzo proszę tylko jeśli ktoś ma złośliwe żeczy do mnie pisać to bardzo proszę o nieopowiadanie na to co napisałam