Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelinanana

chciałabym być TANCERKĄ GO-GO ( choć jedną noc)

Polecane posty

Gość Angelinanana

jestem mężatką a mam sekretne marzenie, za które mnie tu pewnie wszyscy skrytykują... ale cóż. zostać tancerką go-go. choćby na jedną noc. to niewykonalne, gdyż mam poważny zawód i nie mogę ryzykować, że mnie ktoś rozpoznałby w tej roli..ale cóż marzę o tym skrycie.nawet dzwoniłam do jednego z klubów i się dowiedziałam, że za każdego drinka, który facet zamówi dziewczyna dostaje 40 zł, a za 5-minutowy taniec ok 1400 zł na rękę . może być na kolanach klienta..a i szef tego przybytku ucieszył się, że znam języki, bo ponoć dużo cudzoziemców ach, żeby tylko na tańczeniu i rozbieraniu się kończyło to by było fajnie, a tam pewnie trzeba mocniej, że tak powiem się zaangażować. hmm... szef klubu mnie zapraszał na rozmowę. jest pokusa, ale nigdy tego nie zrobię. chyba jestem zepsuta. chciałabym żeby faceci płacili za czas spędzony ze

Gość Angelinanana
zaraz wielkie oburzenie.... mogłam się spodziewać. a może któraś dziewczyna tez tak ma?

Gość lizak1001
Te ceny jakie ci podal sa za wysokie aby byly prawdziwe. Nikt nie placi 1400 zl za 5 minut tanca nago. Nikt ci nie da 40 zl jak facet zamówi drinka za np 30 zl. 1400 zl to sie placi za cala noc full servis z prostytutką i to fajną dupeczką.

Gość kiiiiciiaaa
taki *taniec* fajna sprawa:) ale z kasa przesadzilas;)

Gość łiłiła
kup sobie taką maske na oczy jak były w filmie jak on sie nazywała aaaa z szeroko zmknietymi oczami? z cruse i kindman? tam sie pieprzyli grupowo w maskach i nie bali ze ktos ich rozpozna. co to był za film bleeee

Gość Angelinanana
To w takim razie zapiszę się na kurs tańca na rurze w szkole tańca.