Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurarara

jak on mi dziala na nerwy!!

Polecane posty

Gość kurarara

musialam wyjechac na pare dni i nasz kontakt ograniczyl sie do dwoch smsow dziennie .. :O na ktore on odpisywal srednio po 6 godzinach. czasami po kilkunastu. powiedzial ze odpisuje jak ma czaqs. no heloł!! nie mial czasu przez caly dzien?? wczoraj wieczorem pisalismy, ja wyslalam ostatniego smsa, i cisza. odpisal dopiero dzis rano. pozniej na gadu spytal czy jestem (bylo ok 7) no i przed chwoila spytal czy spie. a za minute jak nie odp napisalam "ok to dobranoc". zero komunikacji w tym "zwiazku".

Gość zajmij sie swoim zyciem i
swoimi sprawami, a nie nic nie robisz tylko czekasz na smsa. nie masz znajomych, hobby?????? przesadzasz

Gość rucha sasiadke albo kolezanke
z pracy. co ty myslisz, ze woli pisac do ciebie smsy niz pomietolic mlode cycki

Gość odpisuje ci na odczepne
bo mu przeszkadzasz. z tym sie zgadzam, ze pewnie rucha jakas laseczke. a zapewne ciezko idzie ruchanie i pisanie smsa rownoczesnie

Gość kurarara
no chyba on jest moim zyciem?? wcale nie czekam na smsa. potrafie sie soba zajac

Gość moze naprawde nie ma czasu.
a przed wyjazdem tez byl taki zajety????????//jesli nie to napewno bzykanko urzadzil sobie

Gość wlasnie zadzwon
usprawnisz komunikacje

Gość on jest twoim życiem?
nie masz swojego życia?

JA PIER**OLE dlaczego jak cos sie dzieje ktos sie przez moment nie odzywa to juz ludzie pisza ze pewnie ma kogos innego z kims sie zabawia macie tu ludziom pomagac a nie zaczac ich orac !!! pozniej dziewczyna sobie jakies jazdy wkreci i zacznie sie czepiac chlopaka!myslcie to nie boli;/

Gość wiej dziewczyno
od takiego gościa Marnuje Twój cenny czas!

Gość on jest twoim życiem?
a ile trwa ten 'związek' ?

ale niektorzy nie lubia pisac smsow, chyba lepiej jest porozmawiac co slychac niz pisac jakies glupoty;/ mozna szybciej sie poklocic;/

Gość kurarara
wiem, z tym kloceniem masz racje. ale ja wychodze z zalozenia ze nie bede sie narzucac. jak bedzie chcial to sie odezwie. wiec wole poczekac az odpisze... choc przyznam ze zdarzalo mi sie do niego wydzwaniac, albo pisac kilka smsow pod rzad, jak nie odbieral czy nie odpisywal...

Gość kurarara
ja mu nie odpisuje... niech teraz on poczeka. jak przez dwa dni nie dam znaku zycia to ciekawe co zrobi. pewnie nie zauwazy.... tylko ze jak on sie nie odzywa to jest ok, a jak ja to zaraz foch i mysli ze go zdradzam.