Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość made in china xs

teściowa dziś przeszła samą siebie

Polecane posty

Gość made in china xs

Wczoraj mąż był coś tam jej naprawić, musieli sobie nieźle pogadać na mój temat. Dzisiaj "mamusia" wpadła w samo południe z takim tekstem "kochanie ja zajmę się dzieckiem i ugotuję obiad, a ty masz tutaj parę złotych(300) i idź wydaj na siebie: fryzjer, kosmetyczka, bluzka... Padłam. Pomijam, że do fryzjera trzeba się umawiać dużo wcześniej. Ale co jej do łba strzeliło? O czym oni mogli rozmawiać? Jak myślicie??

Gość widoccczzznnniiieeeeeee
Widocznie wyglądasz jak jakieś niechlujne zapuszczone i śmierdzące potem babsko z trzema zębami do połowy pochłoniętymi próchnicą. Żal !

Gość made in china xs
dziękuję:( Ktoś jeszcze?

Gość G. Frela w nowej bluzie
Nic zlego nie zrobila Tesciowa, wrecz przeciwnie, moze chciala zebys miala czas dla siebie i sie zrelaksowala, moze Maz mowil Jej ze nie masz Biedna czasu dla siebie, nie demonizuj

Gość auauuauaua
wzielas ta kase?

Gość smerfaskr
bez obrazy ale przedmówcy mają rację...może faktycznie troche masz za mało casu, żeby zadbac o wygląd albo chodzisz w dresie po domu.....a 300 zł ja bym chciala, żeby moja teściowa dala mi choc 50 na fryzjera...

Gość xuxuuuuu
no spójrz na siebie? i sama odpowiedz sobie na pytanie? zapuściłas sie? może nie jest tak źle? :P

Może powiedział swojej mamusi , że cały czas zajmujesz sie domem, dzieckiem itd i nie masz czasu dla siebie i wpadli na pomysl, zeby Cie troche wyreczyc :) Ja bym sie cieszyła, ale rzeczywiscie podejzane hee

Gość oczko300
no bo chyba jej nie opowiedzial ze ma na oku inna, a tesciowa w ten sposob chyba nie chciala cie zatrzymac, zebys na nowo spodobala sie mezowi :( a jakie masz z nia relacje ?

/ smerfaskr/ racja :P oj żeby takie prezenty bywały częściej ..

Gość juetwg
masz zajebistą teściową i to doceń. moja rozwaliła mi małżeństwo za co na szczęście dla niej wyślę jej bukiet kwiatów, bo żyje mi się lepiej, o czym ona nawet nie wie.

Gość made in china xs
mam z nią takie relacje, że ona mnie bardzo lubi, a ja staram się na to zasługiwać. Ale z mężem ma taką sztame, że pewnie o wiel rzeczach i ich sprawkach nie dowiem się nigdy:(

Gość pewnie rozmawiali jaka
przemęczona jesteś wszystkim i teściowa chciała pomóc, żebyś się jakoś oderwała od codziennych obowiązków. Ja bym była wdzięczna w takiej sytuacji

Może? Wzięłam kaskę i poszłam na zakupy. Kupiłam dla niej też apaszkę:) Chcialam się tylko poradzić, czy to nie była jakaś aluzja. Nie zapuściłam sie, ale kurą domową jestem, taka prawda:) Trudno mi o temat inny niż dziecko:o

No to widzisz.. ciesz sie z tego co masz , inne by taka tesciowa na rekach nosily :)