przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 i wyrywam laski na czacie na onecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 znowu po 1 redssie bedziesz mial banie? A jutro pewnie mega kaca buhaha juz jest faza????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 ulala pewnie lezysz juz pod biurkiem po obaleniu tej buteleczki hiehie Redd'sy to chyba raczej takie 'babskie' trunki... no ale co kto lubi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 dzieciaku, jabole ja piłem już pod sklepem jak ciebie jeszcze nie zrobili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 no i są tego efekty od jabola wary Ci tak urosły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to żul z ciebie Napisano Wrzesień 8, 2010 jak pijesz pod sklepem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 także nie podskakuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podwójne espresso 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 a jaki smak? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 do kupy zazwyczaj pije się siki, ale jak wolisz. wyrywaj te lachony moze ci sie jakiś sexik z dziunią z czatu przysni po tym alkusie eloooooooszka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 jabłkowy. Odwal się od moich ust gówniaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chipsy lays Napisano Wrzesień 8, 2010 A JA WLASNIE WYPILAM REDDSA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podwójne espresso 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 jabłkowy najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konsternacja89 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 a ja piję wino :D a piwska nie lubię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 uuu juz się chwiejesz :D pewnie zawirował swiat, do twoich 'ust' nic nie mam :D prawie nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konsternacja89 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 o co chodzi z tymi ustami? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 slepe i durne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerftyuik Napisano Wrzesień 8, 2010 reeds to siki a nie piwo. wypij dębowe mocne, albo tatre strong, albo coś innego ze smakiem ... =_= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Under Twenty 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 nie widziałaś foty przystojniaka? hahaha krązyła tu często, dodał ja twierdzac ze jest mega przystojnym ciachem :D Pierwsze co rzuca się w oczy to jego potężne jakby murzynskie wary :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystoiniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 jem kupę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 reeds???toż to facetowi nie przystoi pić takie coś...kup sobie harnasia albo lecha, żywca, tyskie,tatrę, heineken, carlsberg, kurfa tyle dobrych piw a ty piszesz ten koci mocz???ja piwa nie lubię...jak piję to 40 %...zagryzana ogórkiem i szyneczką...to jest to!:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Auroton od kiedy w przedszkolu podaja 40% ?:O mleko chyba pijesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piparazzi 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 jeszcze powiedz, że malinowego to rzygne jesli o babskie piwo chodzi wolę Desperadosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 tak tak...ja wiem że pewnie przystojniaku jakich mało alko posmakowałeś dopiero jak miałeś 18 urodziny...i chodzisz do szkółki niedzielnej...jednak dobrze że są ludzie przykładni i czyści...szacun dla ciebie stary...jesteś dla nas nadzieją że facet też może być grzeczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konsternacja89 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 to naprawdę zdjęcie przystojniaka? Inaczej go sobie wyobrażałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 a tak swoją droga to mleko tez piję...bo lubię...jest to zdrowy nawyk...ale to trzeba być jednak lumpem aby uważać kogoś za dziecko jak mleko pije...Pudzianowski też pije często mleko z płatkami...mieszka w Białej Rwasce...pójdź do niego i mu powiedz że jest bachorem bo pije mleko...zobaczymy wokół której planety byś orbitował... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konsternacja89 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 heheh a Wy wszyscy jesteście piękni jak młodzi bogowie, tak? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piparazzi 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 tak ale az tak sie tym nie obnosimy jak on :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 co macie do mnie> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 nie ma to jak obiektywna opinia płci pięknej...za to was kocham dziewczyny...ja się nie obrażałem jak ktoś mi napisał że jestem brzydki...zapewne jakaś część miała w tym dużo racji a inni robili na złość by zdeptać człowieka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Mleko jest dla frajerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach