Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak jakich mało_81

siemaneczko właśnie otwieram reedsa

Polecane posty

ulala pewnie lezysz juz pod biurkiem po obaleniu tej buteleczki hiehie Redd'sy to chyba raczej takie 'babskie' trunki... no ale co kto lubi :P

Gość no to żul z ciebie
jak pijesz pod sklepem 🖐️

do kupy zazwyczaj pije się siki, ale jak wolisz. wyrywaj te lachony moze ci sie jakiś sexik z dziunią z czatu przysni po tym alkusie eloooooooszka ! 🖐️

Gość chipsy lays
A JA WLASNIE WYPILAM REDDSA

Gość qwerftyuik
reeds to siki a nie piwo. wypij dębowe mocne, albo tatre strong, albo coś innego ze smakiem ... =_=

nie widziałaś foty przystojniaka? hahaha krązyła tu często, dodał ja twierdzac ze jest mega przystojnym ciachem :D Pierwsze co rzuca się w oczy to jego potężne jakby murzynskie wary :D

reeds???toż to facetowi nie przystoi pić takie coś...kup sobie harnasia albo lecha, żywca, tyskie,tatrę, heineken, carlsberg, kurfa tyle dobrych piw a ty piszesz ten koci mocz???ja piwa nie lubię...jak piję to 40 %...zagryzana ogórkiem i szyneczką...to jest to!:-D

tak tak...ja wiem że pewnie przystojniaku jakich mało alko posmakowałeś dopiero jak miałeś 18 urodziny...i chodzisz do szkółki niedzielnej...jednak dobrze że są ludzie przykładni i czyści...szacun dla ciebie stary...jesteś dla nas nadzieją że facet też może być grzeczny...

a tak swoją droga to mleko tez piję...bo lubię...jest to zdrowy nawyk...ale to trzeba być jednak lumpem aby uważać kogoś za dziecko jak mleko pije...Pudzianowski też pije często mleko z płatkami...mieszka w Białej Rwasce...pójdź do niego i mu powiedz że jest bachorem bo pije mleko...zobaczymy wokół której planety byś orbitował...

nie ma to jak obiektywna opinia płci pięknej...za to was kocham dziewczyny...ja się nie obrażałem jak ktoś mi napisał że jestem brzydki...zapewne jakaś część miała w tym dużo racji a inni robili na złość by zdeptać człowieka...