Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara mara

czy to prawda ze jak o czyms ciagle myslimy , to sie to spełnia ??

Polecane posty

Gość łahahahaha
a ja nie wierze we wróżki (to zupełnie co innego,wrózki naciągają na hajs) a co do duchów to tak pół na pół :D a w sekret wierzę,bo mam podstawy by wierzyć,zmaterializowane dowody ;) no i nie należe do ludzi,którzy uważają,że nie ma nic poza tym co jest dla nich normalne i to widzą..ludzie nie mogą przyjąć do wiadomości,że coś takiego moze być prawdą i że swiat może wyglądac i działać inaczej niż im sie wydaje.Cóż,dla mnie to prawo przyciagania jest naturalne i przywykłam do jego istnienia i nie jest to nic nadzwyczajnego i niemożliwego :D przeciwnie,to bardzo logiczne i sprawiedliwe.Zresztą sami sie kiedyś o tym przekonacie...

Gość Bee G.
A jaką miarą mierzysz swoją wiarę, tzn. skąd wiesz, że wierzysz ? :-) Równie dobrze możesz go poznać jutro, jak i za 100 lat, to tylko zależy od Ciebie. Ale nie idź na łatwiznę, twierdząc : "nie działa !" :-)

Gość łahahahaha
ale moja wiara nie byla az tak silna wiec gora 2, 3 dni i dalej wracalam do smutnej szarej rzeczywistosci. - wiem,ze zmiana nawykow i przekonań jest trudna,ale czasem warto nad sobą popracować :) u mnie to trwało 1,5 roku żeby przyswoić sobie,że to naturalne a pracuje nad sobą cały czas.Teraz ide ale jutro jakby coś wyjaśnie..

Gość Bee G.
" probowalam tak robic ale moja wiara nie byla az tak silna wiec gora 2, 3 dni i dalej wracalam do smutnej szarej rzeczywistosci. " No właśnie, niestety to za krótko żeby zobaczyć jakiekolwiek efekty.

Gość teofil kot
bede sledzic ten watek. skad wiem ze wierze? probuje to sobie wyobrazie, a jesli sobie cos wyobrazam to zaczynam czuc to i ogarniaja mnie emocje z wyobraznie i powtarzam sobie ze tak bedzie- ale tak jak mowie to dlugo nie trwa.

Gość teofil kot
bee g- zapodaj jakies wskazowki :)

Gość fcgr
wlasnie chyba nie tyle wierzyc trzeba co po prostu wiedziec ze to sie stanie, u mnie sie to poniekad sprawdza, od pierwszej chwili gdy zobaczylam pewnego faceta wiedzialam ze bedzie moj i jak dotad los nam bardzo pomaga,

Gość teofil kot
mi nie pomoze, spotkalam fajnego chlopaka za granica a teraz co? ja jestem juz P-sce i sie juz nie zobaczymy :( w kazdym razie sprobuje- dlaczego by nie.

Gość Bee G.
Nie bój się wymagać "od życia" i staraj się siebie przekonać, że zasłużyłaś na świetnego faceta i należy Ci się taki. W myślach projektuj swoją przyszłość u boku takiego faceta. Musisz się przekonać, że nie ma innej opcji i tylko taki scenariusz jest dopuszczalny. " wlasnie chyba nie tyle wierzyc trzeba co po prostu wiedziec ze to sie stanie " To najlepsza wskazówka :-) Pamiętaj, nie zniechęcaj się. ps. Zobacz też film "Secret" może akurat do Ciebie przemówi :-)

Gość teofil kot
ale widzialam kawałek teg osekretu i jakoś nie przemówił :(

Gość fcgr
ja sekretu nie widzialam ale wiem ze mi sie uda

Gość teofil kot
fcgr ale jak Ty wierzysz?

A wszystko przez sposób przekazu, czyli typowo amerykański, niestety. Film można było nakręcić bez tych wszystkich "ulepszaczy", po prostu zwykły dialog i było by dobrze. Warto się tym tematem zainteresować i starać zrozumieć, bo gdy przyjdzie zrozumienie, to i wiara się wzmocni. Na wszystko potrzeba czasu i cierpliwości :-)

Gość teofil kot
a czy ta wiara mozna sie dzielic z innymi?>? tzn jesli ktos zapyta mnie czy wierze w to ze bede np bogata a ja powiem ze tak, wierze... czy to nie jest pewnego rodzaju zarozumialstwo?

Gość fcgr
hm.. ja nie wierze, ja to po prostu wiem :) wiem ze bedzie moj, wiem ze bede miec satysfakcjonujaca prace i duzo pieniedzy :)

Gość fcgr
hehe, moi znajomi ciagle sie ze mnie smieja jak im mowie ze bede bogata :P ale ja sie tym nie przejmuje, potem sami zobacza

Gość teofil kot
fcgr ile masz lat?

Gość fcgr
wiesz, wiek nie ma nic do rzeczy to nieistotne, swoje marzenia mozesz zaczac spelniac w kazdym wieku

Gość teofil kot
wiem ze nie ma znaczenia, ale pytam z ciekawosci :) jesli nie chcesz odp, spoko :)

Gość fcgr
heh, spoko, mam niecale 27

Gość teofil kot
ok, ludzie, dobry temat. w sumie to podobne jak zalozenie Pascala tylko bardziej brzmialoby ze nic sie nie traci jesli rzeczywiscie sie zacznie myslec w ten sposob ale jesli sie nie mysli to wtedy mozna cos stracic i cos moze nas ominac. kto wie...dobrej nocy!