Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

czy istnieja jeszcze faceci

Polecane posty

ktorzy przy swojej kobiecie, nawet potencjalnej, nigdy nie daliby odczuc, ze jakas inna dla was jest pociagajaca ? albo czy sa tacy ktorzy ewdentnie maja w dupie inne i nawet nie chce im sie spojrzec na nie ??

Gość ernan pospolity
znaczy ja nie wiem , ale np pierdze przy swojej kobiecie czy to duza przeszkoda dla was?

Istnieją, mam na to żywy przykład w domu :-D Juz pisałam na jakimś temacie o tym: to kwiestia kultury osobistej i szacunku do kobiety.

Gość energiczna 30
Yyy, ale to jakies dziwne i niezdrowe nie zauwazac 50% ludzi na ulicy :P

Gość ale wy takich nie chcecie
wolicie tych, którzy wam dają adrenalinę i powody do zadrości:D

tak sie składa, że mój czarnoskóry Mubuto ogląda się za każdą blondynką w okolicy i wymachuje swoją potężną pałką w ich obecności

Taaa, mój mi daje adrenalinę w innych dziedzinach zycia i to mi wystarczy :-D Ale to fakt, są kobiety które lubią takich "niepewnych" facetów. A potem jest żal i zgrzytanie klawiatury na forum :-P

Gość ernan pospolity
a co myslicie kobiety o facecie ktory potrafi zaplakac? nie mowie o tu o cieplej kluszce , tylko o takim co nie wstydzi sie tego przy kobiecie kiedy go cos mocno zaboli, dla was facet nie ma prawa czy jak najbardziej to prawdziwy facet?

Gość Prażynka_87
Tak sa tacy faceci - zapatrzeni w ciebie tak że od patrzenia zaczynasz się dusić. Ale tak na poważnie to jest chyba normalne że mężczyźni oglądają sie na ulicy za kobietami .Taka natura. A przy okazji patrzą jakie torebki noszą inne kobiety żeby móc kupić w prezencie taką samą żonie;)

Gość Prażynka_87
takkkkkk znałam takiego pana który mi płakał w ramie . Wiem że to dobrze jak facet pokazuje emocje ale.....u mnie to mega agresje wzbudzało.

Gość so angry :[
skonczcie pierdolic o tej naturze jak pogiete, jak lubicie hodowac w nich kurewska mentalnosc, to z wasza psychika jest cos nie tak

Facet nie jest monogamistą i nie zmieni się to szybko, tak nas zaprogramowała ewolucja i życie u boku jednej kobiety jest dla faceta wielkim wyrzeczeniem.

Nie gadaj glupot czlowieku, bo moge sie wykrecic tym, ze szukam najlepszego samca i musze sprawdzic ich po kolei

Gość Prażynka_87
So angry ----> no dobrze może wg ciebie to pielęgnacja kurewskiej mentalności, ale jak dla mnie to nie jest jakieś straszne przewinienie. Dla mnie jest straszne jak facet jest maminsynkiem , a jak obejrzy się za jakąś laską to znaczy że nie jest pedałem . Tyle w temacie

hahaha pedałem :) jest normalny, kulturalnym mezczyzna a nie wymoczkiem, ktoremu dopiero zaczynaja jajka rosnac

Gość Prażynka_87
Jak przechodzi obok ciebie elegancki facet i się do ciebie uśmiecha to się nie odwrócisz?

Do miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jeżeli ja bym spotkał to jedyną to napewno nie dałbym jej odczuć tego że ktoś jest bardziej ważniejszy niż ona i zadbałbym również oto aby był po prostu szczęśliwa :) Mam nadzieję że kiedyś spotkam swoją "gwizdkę"

Do miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jeżeli ja bym spotkał to jedyną to napewno nie dałbym jej odczuć tego że ktoś jest bardziej ważniejszy niż ona i zadbałbym również oto aby była po prostu szczęśliwa Mam nadzieję że kiedyś spotkam swoją "gwiazdkę"

Gość hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
istnieją

Gość ona:)sloneczko
Gambitt w Tobie nadzieja, a ile masz lat jeśli mogę spytać? :)

jak byłem zakochany kiedyś (w sumie to zauroczony w kimś), to nie potrafiłem nawet spojrzeć na inną, po prostu zero zainteresowania, dziewczyny z playboy były dla mnie tandetą. czar prysnął, ale wiem że przy tej właściwej będzie tak samo, a może i lepiej i na pewno dłużej. :)

tyle co ja :)