Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikarzeaaaaaaaaa

Przetłumaczycie mi" liścik miłosny" na angielski?Proszę....

Polecane posty

Gość dzikarzeaaaaaaaaa

Mazury to rejon polski zwany krainą tysiąca jezior.Piekne miejsce.Wejdz na strone www. Duzo mam pracy i zajec i jestem bardzo zmeczona.Ale lubie pracowac. Milej kolacji. Umawiaj sie z innymi bo ja jestem daleko i wlasciwie mnie nie znasz. Moze na swieta bede w szwecji. Chcialabym cie poznac.Wydajesz sie mily, inteligentny i czuly.Inny od polskich facetow. Czy to prawda,ze w szwecji mezczyzna nie przepusci kobiety pierwszej w drzwiac?W polsce byloby to bardzo niegrzeczne. Kobieta w polsce to tylko sprzata i gotuje mezczyznie.Nawet jak pracuje poza domem.Facet w domu nie robi nic.Bardzo się roznimy. Czy to prawda że w polki w szwecji maja zla opinie?Jesli tak to przepraszam za nie. Ale jestem ciekawa...

Gość migdalekmlodziutki
pomoglbym ale palec mnie boli

Gość ktoci siedzi tu o tej porze

Gość dzikarzeaaaaaaaaa
Bardzo was proszę

Gość Kochaniutka^...
My life is really awful, but who cares.

Gość dzikarzeaaaaaaaaa
napewno kogos obchodzi

Gość szczeniczeik@wp.pl
Masuria is a region called polish land of thousand lakes.See page www... I have a lot of work and activities.Im very tired but i like to work. Have dinner! Countracting with others because i am far away and actually i dont know. Maybe in the holidays com to stockcholm. I would like to meet you. Seems nice,intelligent and affectionate.Different from the polish guy(POLSCY FACECI SA SUPER JA JESTEM JEDNYM Z NICH)!!!!. Is it true that in sweden men dont let women in the door? And did you know that in poland is only a women cleans and cooks the man who comes from work. The guy at home doing nothing. We differ very. Is it true that in sweden have a bad opinion of the polka? If so I apologize for not.But Im curious. A NIE LEPSZY POLSKI WIERNY FACET?????

Gość biały_z_maczugą
People just don't care. Się trochę uczy angielskiego to się wie :)

Gość dzikarzeaaaaaaaaa
Dzięki ale to chyba nie jest zbyt poprawnie. Proszę pomozcie mi

szczeniaczek - da sie zrozumiec, ale perfect nie jest ;) do autorki - po co ci to skoro i tak nie zrozumiesz co odpisze. a jesli sie spotkacie, on bedzie oczekiwac, ze cos po angielsku powiedziec potrafisz a tu ani slowa... ale wstyd

Gość dzikarzeaaaaaaaaa
potrafie ale niegramatycznie

no to napisz do niego tak jak potrafisz... lepiej, niz wypytywac na forum. albo napisz a tu ci ktos poprawi

Masuria is a region of Poland, also called the land of thousand lakes. To read more- see the Internet. Ive got a lot of work to do and Im usually very tired. But I like working. Enjoy your supper! Please, go on dates with other girls because there a long distance between us , and actually, you dont know me. Probably, Im going to Sweden on Christmas. I would like to meet you. You seem to be nice, intelligent and tender- so different from many Polish guys. Ive heard that theres no custom in your country to let a woman go through the door first. Is it true? It would be very impolitely in Poland. Celowo nie dokonczylam, bo ta koncowka jest straszna gramatycznie i nie chce mi sie juz takiego poszarpanstwa tlumaczyc.

pozjadalo mi apostrofy :( i powinno byc "there's a long distance...."

Gość kiok
po co tlumaczycie tej idiotce ten list?:O nie potrafi sie komunikowac z facetem w zadnym jezyku, potem pojedzie do szwecji i bedzie tylko nogi rozkladala i nie bedzie potrafila nawet zapytac sie czy ma gumke:O:O

Gość kiok
takie polki wyrabiaja nam wlasnie opinie malointeligentnych, latwych idiotek:O Jak mozna byc takim plytkim?

Gość kobieto to sa jaja?
kobieta tylko gotuje a facet nic nie robi. Mam nadzieje ze to prowo a nie reklama Polek :o

Gość kobieto to sa jaja?
porazka :o :o :o

Gość szczeryyy
Weź ty to najpierw dobrze po polsku napisz.

Gość nie przetlumacże bo mnie
wkurza "kobieta w Polsce to tylko sprzata i gotuje mezczyznie" Dodaj łaskawie : " w srodowisku, w którym ja sie obracam". Ja np robie jeszcze wiele innych pozytecznych rzeczy, moje znajome tez.

"Kobieta w polsce to tylko sprzata i gotuje mezczyznie.Nawet jak pracuje poza domem.Facet w domu nie robi nic.Bardzo się roznimy." hahaha co za bzdyry!!!!Nie piszu mu tak,bo to nie prawda jest,ze tak wszedzie w polsce jest!!!!Klamiesz mu. u mnie mama gotowala tylko na weekendy.Sprzatalismy my(dzieci),a ojciec gotowal.Z domu sie pewne rzeczy wynosi.Widocznie w twoim domu faceci nie robili nic:O

"takie polki wyrabiaja nam wlasnie opinie malointeligentnych, latwych idiotek Jak mozna byc takim plytkim?" dokladnie:P naucz sie angileskiego to bedziesz pisac listy.Niby jak chcesz sie z kolesiem dogadac pozniej?Zatrudnisz sobie tlumacza?

naćpana: poliSH womEN. te polisCH to troche z niemiecka. a slowo woman- kobieta ma nieregularna liczbe mnoga: women - wymowa - łimin ;) ale mialas dobre intencje :) cerin: widze, ze w niektorych przypadkach przekalowalas z polskiego bardzo doslownie np. pojsc na rande, po angielsku jest to date someone. tak samo: pojechac na swieta, w angielskim jest for christmas. i ostatnie: impolitely nie brzmi dobrze, teraz sie zastanawiam, czy istnieje w ogole ;) it would be very impolite - chyba tak jest prawidlowo, nie zawsze by utworzyc przyslowek dodaje sie koncowke -ly, czasem przyslowek wyglada jak przymiotnik. ogolnie bardzo ladnie :)