Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomiczynka 99

czy chomik dżungarski może być trzymany z tą samą płcią? czy sie gryzie?

Polecane posty

Gość chomiczynka 99

bo nie wiem czy załatwić mojemu Dziobaczkowi towarzystwo czy nie? :)

Gość chomiki sa samotnikami

z kobitą mogłby się gryźć, z facetem chyba nie :D ale lepiej spytać w zoologicznym. ale zdaje sie oni tam trzymajja je razem

to nie jest dobry pomysł...sam hodowałem chomiki i rozmnażałem...i samiczka chomika potrzebuje swobody np podczas rui...nie rób tego bo jeden chomik tego może nie przeżyć...

Gość chomiczynka 99
czyli mój Chomisiuń nie bedzie szczesliwszy z braciszkiem? :(( a lubi ludzi?? ja go ciągle wyciągam i całuje przytulam, nie widzę żeby był smutny z tego powodu :( czy robię mu przykrosc?

a z samcem to będzie dominacja kto jest samcem alfa a więc jeden ginie...

To chyba nie najlepszy pomysł. W zoologicznym trzyma się razem tylko młode osobniki. Ja kupiłam sobie kiedyś dwa samce myszek (rodzeństwo). Gdy dorosły jeden dosłownie zjadł drugiego. Chomiki to też gryzonie więc może byc podobnie.

Gość chomiczynka 99
no ale słuchajcie ja mam też myszoskoczki - co prawda chłopiec i dziewczynka ale nie ma dzidzi :D :D ale chyba sie nie tegują bo widze jak samczyk ją podrywa to ona ucieka :) i potem on już nie chce i ma małego peniska , nawet jądra mu zanikły z tego wszystkiego, ale chomik...nie wyglądał na rozpłodnika, poza tym był sympatyczny, a myszoskoczki lubią żyć w stadzie, a to podobne do chomika jest