Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoooooo

Pytanie do tych którzy jeszcze nie spią....

Polecane posty

Gość pytankoooooo

Słuchajcie powiemszczerze z góry mam nerwice i jestem na etapie martwienie się o wątrobe itd .... imam takie pytanko poniewaz jestem bardzo szczupła jak leze to zebra mi wszyskie wystaja a brzuch jest nizej.. no i czy jakbym miala powiększona wątrobe to czy było by to widoczne ??? ... ehh wiem głupie pytanie ale prosze odpowiedzcie coś...

Gość pytankoooooo
no jawiem o tym doskonale naprawde... no i teraz sie zastanawiam czy by było widac to ... a z chorob wmowionym to ja juz mialam od groma ale tej sie najbardziej boje i temu moje mysli wiecznie kraza wokol watroby.. wiem masakra...

Ehh jak sie baby nie bije to watroba gnije... znajdz sobie chlopa :) lek na wszystkie twoje choroby.

Gość pytankoooooo
tak tak chłopa to ja juz od dawna mam ;)

Gość pytankoooooo
od urodzenia nie .. od jakis dwóch lat a z ta watroba to juz od roku jade bo gdzies w jakims programie bylo ze po roku pojawiaja sie przerzuty na watrobie a rak szybciej myslalam ze mam innego raka i tak sie nakrecilam z ta watroba strasznie wiem wiem jestem nienormalna no ale taka ta choroba paskudna mnie dopadla ...

Gość pytankoooooo
Niee nie mam ja myslalam ze mam wiesz wymyslona choroba przy nerwicy wiesz mysallam ze mam ale oczywiscie nie mam no ale jak jeszcze myslalam ze mam to ogladalam w tv program gdzie mowili ze po roku sa przerzuty do watroby i ja tak o tym rozmysalalm ze po roku zaczelam odczuwac jakies dziwne ni to bol ni to nic w okolicy watroby i teraz od tego schiza z watroba minal rok czyli ogolnie od jazdy ze zdrowiem 2 lata minely...i ja sie zastanawiam teraz jakbym miala chora watrobe to jakie bym miala objawy co by sie dzialo z moim organizmem zebym wiedziala ze to watroba .. rozumiesz wiem ze haotycznie strasznie pisze xD

Gość pytankoooooo
no i jak zykle juz mi nikt nic nie podpowie wiedzialam xD