Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjdjddh

jak wydrukować książkę z pdf???

Polecane posty

Gość hjdjddh

mam książkę w formacie pdf i chciałabym ją wydrukować, problem jest w tym że kompletnie nie znam się na komputerach i nie potrafię tego zrobić. Chodzi o to, że książka na jednej stronie w pdfie jest wklejona z jednej strony a na drugiej z dwóch (mam nadzieję, że rozumiecie). Łatwiej by mi było zrobić to w wordzie ale czy da się z pdfa wkleić do worda? Proszę o pomoc.

Gość ii78i787
wydrukowac mozesz bez problemu wcisnij tylko ikonke drukuj badz u góry po prawej PLIK a potem DRUKUJ ale przerobic z PDF do worda to trzeba miec specjalny program

Gość hjdjddh
no właśnie jak dam drukuj w pdfie to wydrukują mi się poucinane strony bo 2 strony książki w pdfie są wklejone na jednej stronie i nie wiem jak ustawić żeby była strona pod stroną

Gość hjdjddh
jeszcze mam wszystko po angielsku w tym pdfie wiec nie wiem gdzie znajdę te ustawienia :(

Drukujesz tak samo jak kazdy inny plik, polecam skrot crtl+p

Tak jak osoba powyżej pisze. Najłatwiej w sumie wydrukować pewien nakład ksiązek samodzielnie. Nie jest to takie drogie jeśli drukujesz tych ksiażek wiele (w przypadku jednej ksiazki cena druku bywa wysoka, jednak w przypadku wiekszego zamówienia cena wydrukowania jednej ksiązki nie jest wysoka). Zerknij sobie tutaj http://drukarniewpolsce.pl/aktualnosci,281.htm

Na stronie wszystko jest wyjaśnione.