Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgkgkfjfhf

ciagle chce mi sie sikac. co robic?

Polecane posty

Gość jgkgkfjfhf

Witam ;) Ciagle mam uczucie ze chce mi sie sikac ... co chwile chodze do toalety z nadzieja ze sie wysikam , ze chocby kropelka poleci ale nic... a nawet ja ksie wysikam i wyjde z toalety to za moment nowu mam to uczucie ze mi sie chce sikac... dodam ze dwa przed tym kochalam sie z facetem , teraz jeszcze mam okres..od czego tak moze sie dziac? czym moze byc spowodowane? powinnam isc do jakiegos lekarza? trwa to od 2 dni

Gość dużo pij wody
tak na maxa ile możesz 3 litry nawet, do tego zurawina -powinno pomóc , jesli nie to do apteki po np. urosept powodzenia

Gość jgkgkfjfhf
Dziekuje za porady

Gość rockthenight
a w ciąży nie jesteś?

musisz isc do lekarza, niekoniecznie do urologa. pewnie masz zapalenie pecherza bo np. siadlas na czyms zimnym i ci wyziebilo doope i pecherz. najlepiej wez skierowanie na badanie moczu to tam bedziesz miala napisane jakie bakterie masz ewentualnie w moczu

Gość u mnie tak
zaczynało się zapalenie pęcherza, później doszedł potworny ból i pieczenie i cały czas uczucie,że chce Ci się siku :o działaj szybko,bo później będzie mało przyjemnie :/

Gość olga222
palenie drog moczowych. mam tak pare razy w roku. biegnij do apteki i powiedz pani co sie dzieje i da ci leki. szybko przechodni wiec sie nie martw.

Gość andrzejch44
Badanie laboratoryjne moczu jest jak najbardziej sensowne. Dalsze działanie - w zależności od wyniku. Alternatywnie - od razu do lekarza (ogólnego/rodzinnego) - jeżeli objawy będą nadal trwały.