Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaa83

DEPRESJA CZY KTOS SIE Z NIEJ CALKOWICIE WYLECZYL??

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaa83

.tak jak w temacie..jesli tak to jak..lecze sie juz dwa latat na lekach..ale pani doktor nie pozwala odstawuc..zreszta sama czuje ze nie jest calkiem ok..ale chcialabym by bylo..tylko jak to zrobic gdy w zyciu wciaz mis ie cos nie uklada..

Gość smutnaaaaaaaa83
problem w tym ze gdy zachorowalam bylo bardzo zle piguly sprawily ze funkcjonuje,boje sie ze jakbym je nagle odstawila to koszmar powroci jak bumerang...:(

Gość smutnaaaaaaaa83
czy nikt tu nie chorowal?? :(

Gość shorty32
zapraszam na maila i rozmowe shorty3@onet.eu na temat depresji i w tym jak mozna ci pomóc:)

Gość :)))))))))))))))))))))))))))))
moja mama chorowala na depresja, teraz juz odpukac jakos te stany nie powracaja, ale zawsze jest taka opcja. moja rada, co wiem na pewno, to to ze nie mozna samemu odstawiac lekow, nie rob tego. one pomagaja, nie ma zlotego srodka na wszystko, duzo zalezy od Ciebie, ale leki sa potrzebne i nigdy sama ich nie odstawiaj, bo zladujesz w szpitalu. powodzenia!

Gość smutnaaaaaaaa83
to samo powiedziala pani doktor ze to zbyt duze ryzyko i jeszcze nie czas szczegolnie ze mam teraz duzo problemow

Nic dziwnego że tak gadają bo za piguły ktoś płaci koncernom farmaceutycznym:P.Ja polecam ta dietę i od odstawienia tych piguł nie umrzesz:classic_cool:.I napisz co to jest:P.Może jednak w ostateczności znajdę tańsze źródełko niż apteki:D.

Gość smutnaaaaaaaa83
piguly dostaje za darmo od lekarki takze tym sie nie martwie wiem poprostu co bylo bez,uczucie nie do opisania,nikomu nie zycze...zazywam velafax

Gość smutnaaaaaaaa83
spotkalo mnie w zyciu duzo zlych rzeczy i wciaz spotyka dlatego tak ciezko wypetlic sie z tej cholernej choroby choc i tak jest lepiej ale wciaz w zyciu moim dzieje sie cos niedobrego a ja tylko marze o spokoju,normalnej pracy i kims kto by mnie kochal taka jaka jestem czy kiedykolwiek mi sie to uda??

Gość nkkkkkkkkkka
na depresję choruje 10 lat:/ mam 29 lat:/

Gość nkkkkkkkkkka
smutna- a Jak sie czujesz na antydepreantach,pomagają Ci czy tajk sobie? u mnie tak sobie

" smutnaaaaaaaa83 piguly dostaje za darmo od lekarki takze tym sie nie martwie wiem poprostu co bylo bez,uczucie nie do opisania,nikomu nie zycze...zazywam velafax 11:32 [zgłoś do usunięcia] smutnaaaaaaaa83 spotkalo mnie w zyciu duzo zlych rzeczy i wciaz spotyka dlatego tak ciezko wypetlic sie z tej cholernej choroby choc i tak jest lepiej ale wciaz w zyciu moim dzieje sie cos niedobrego a ja tylko marze o spokoju,normalnej pracy i kims kto by mnie kochal taka jaka jestem czy kiedykolwiek mi sie to uda??" Później zbadam te piguły:classic_cool:.Ale mimo wszystko polecam zdrową diete;).A czy masz plomby z rtęcią:O?

Gość smutnaaaaaaaa83
tak sobie bo dalej miewam stany gdy czuje sie totalnie bezsilna i bezradna ale pozwalaja mi funkcjonowac w miare...tzn wstaje rano jem ide do pracy..kiedys to bylo niemozliwe ja mam 27 lat

Gość smutnaaaaaaaa83
nkkkkkkkka wczesnie zachorowalas :( jaks obie teraz radzisz 10 lat na lekach?? kiedykolwiek odstawilas??

Gość jajajajaja::
a co maja do tego plomby? i jak poznac ze one sa z rtecia?

Gość smutnaaaaaaaa83
tak kilka razy przerywałam nawet na dłużej ale teraz już racej nie mam szans odstawić.Mam wrazenie że po wejsciu już na leki po jakimś czasie mózg się rozleniwia i czeka na tabletki,które już nie dzialają tak dobrze jak na poczatku.6 lt temu jak odstawilam w padłam w taka depresję której nie mogę się wykaraskać do dzisiaj:/

Gość smutnaaaaaaaa83
moja rada jest taka ze jak już bierzesz ponad rok to grubo się zastanów czy warto odstawiac wogle,bo to ryzyko mega depresji.Gdybym mogla cofnąc czas nie odstawialabym ich wcześniej już wogole.Wogole bym nie kombinowała z lekami.

" jajajajaja:: a co maja do tego plomby? i jak poznac ze one sa z rtecia? 15:46 [zgłoś do usunięcia] smutnaaaaaaaa83 tak kilka razy przerywałam nawet na dłużej ale teraz już racej nie mam szans odstawić.Mam wrazenie że po wejsciu już na leki po jakimś czasie mózg się rozleniwia i czeka na tabletki,które już nie dzialają tak dobrze jak na poczatku.6 lt temu jak odstawilam w padłam w taka depresję której nie mogę się wykaraskać do dzisiaj:/" Jak ciemnieją to są z rtęcią:O.Jak były bez dopłat to też są z rtecią:O.A pisali o tych pigułach że uzależniają i trzeba powoli odstawiać:O.W tej sytuacji bym miał podejrzenia że pogorszyły sytuację:O.

Gość jajajajaja::
to chyba mam plomby z rtecia. jaki to ma wplyw na stan psychiczny?

Humoru aż tak nie pogarsza ale to prowadzi do otępienia umysłowego:O.Musisz koniecznie to usunąć:O.I koniecznie brać odtrutki:O.Tylko z tym usuwaniem to musisz zastosować odpowiednią technikę:O.I najpierw znaleźć porządnego dentystę:O.Później podam szczegóły-ale ostrzegam że to konieczne bo się takie coś kończy chorobą alzheimera a związki rtęci szkodza też na wątróbkę i nereczki oraz cały układ nerwowy:O.W każdym razie upewnij sie na początek czy to plomby z rtęcią;).

Gość jajajaja::
sa amalgamatowe a ztego co wyczytalam w necie to zawieraja zwiazki rteci. wiec napisz co o tym wiecej, prosze:)

Plomby te robią ze stopu rtęci a nie zwiazków rtęci:P.Generalnie na szczegółach usuwania takich plomb sie nie znam:O.Ale wiem że same odtrutki na to są niebezpieczne:O.Chodzą pogłoski że 1 uszkadza mózg w tzw. dawce leczniczej:O.Co do ytej 2 podstawowej nie wiem:O.Poza tym związki selenu ale też do końca bezpieczne nie są i nie jest to oficjalna odtrutka:O.

Gość Signu M
A próbowałaś oprócz brania leków, udać się też na psychoterapię? Bo leki lekami, ale to chyba nie tylko sprawa farmacji. Może pomoże Ci np. psychoterapia Gestalt tak byś mogła stopniowo odłożyć mocne leki. Ale oczywiście jeżeli Twoja choroba była bardzo poważna, tak jak piszesz, to najważniejsze jest spokojne podejście do tego problemu. Pozdrawiam z Krakowa!