Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliaząb

zaufanie do tego DENTYSTY

Polecane posty

Gość Nataliaząb

Mam bardzo dobrego dentystę, ale miesiąc temu, kiedy bardzo zabolał ząb, mój był na urlopie, kolezanki dentysta też, więc musiałam pójść do przypadkowej dentystki. Ona odkryła zab, powiedziała, że jest niezbedne leczenie kanałowe. Już od miesiąca chodze do niej, ciągle aplikuje jakieś leki, ząb przez jakiś czas nie bolał, teraz znów boli, i, O ZGROZO, odpadł kawałek w ćwierć zęba!!! A był to cały ząb!!!! Do swojego dentysty nie chodziłam, bo myślałam, jak ta kobieta zaczęła leczyć to niech ona skonczy! Ale terz zaczynam mieć wątpliwości, czy nie przeciąga leczenia z celem wyciągnięcia gotówki. No i kawał zęba odpada, to mnie już zabija! Co mam robić, czy mam pójsć do mojego dentysty? (generalnie ciężko się z nim umówić od ręki, bo jest dobry i ma dużo pacjentów, ale jak coś pilnego, to spotka się nawet o 22 wieczorem). Mój dentysta pewnie bedzie chciał wiedzieć co było robione, a jak mam zdobyć te informacje? Jeśli spytam dentystki, to będzie wiedziała, że chce pójść do kogoś inego.... Poradzcie!

Gość nkkkkkkkkkka
dentysta dobry będzie wiedział co było robione w zebie

Gość Nataliaząb
W internecie znalazłam o nie jedną złą i jedną dobrą opinię tylko chociaż nie jest młoda. Uważacie, że jednak zmienić lekarza?

Gość Nataliaząb
up

Na pewno lepiej wrócić do starego;).I w ogóle doradzam jeszcze zakup węglanu wapniowego-podobno jak się nim zęby obkłada to ubytki likwiduje:D.do tego w takich dawkach jest zupełnie nieszkodliwy:classic_cool:.