Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak chcialam spytac

Czy to takie dziwne?

Polecane posty

Otoz moj synek ma ponad 7 miesiecy i nadal budzi sie w nocy na jedzenie..Je ostatni raz kolo 23ej,potem budzi sie kolo 2ej,zjada 160ml mleczka,potem po 6ej zjada tak z 90ml...Czy to jest nienormalne?Mi sie wydawalo,ze niektore dzieci tak maja..ale juz od paru osob uslyszalam,ze nie powinien juz jesc w nocy. Probowalam "oszukac" go herbatka,bo ktos mi powiedzial,ze moze budzi sie z przyzwyczajenia.Skonczylo sie to wstawaniem do niego co godzine...

Gość ty_uwaga_ma
a ile je w ciagu dnia??

kolo 9 rano zjada 160ml kaszki,potem kolo 14 190ml zupki,ok 117 deserek-ok 130ml,ok 20ej zjada kaszke-ok 150ml i ok 23ej 150ml mleczka

w miedzyczasie pije wode albo herbatke

Gość ty_uwaga_ma
czyli w ciagu dnia ma aż 5 godzin przerwy!?? to trochę dużo...spróbuj mu więcej dawać w ciągu dnia, to może nie będzie się budzic w nocy...

Moja ma 2,5 roku i zjada o 20 270ml mleka i czasami budzi się dopiero po 6 rano a czasami o 2 już znów chce jeść mleko. To zależy czy kolacje zje czy nie bo czasami nie chce. Jeśli się budzi dawaj jeść nie bój się nic się nie dzieje dziecku.

probowalam,ale nie da sie..wscieka sie i pluje...od urodzenia ma tak,ze rano je mniej..wieczorem robi sie glodny moze to dlatego,ze jest zainteresowany wszystkim dookola..sprobuje mu cos wcisnac kolo 12ej...zobaczymy...

Gość ty_uwaga_ma
a w jakich warunkach go karmisz?? może telewizor jest włączony albo radio?? powinien jeść co 3 godziny a przed snem ostatni posilek, mój tak je od 3 miesiąca i ani razu (a ma rok) nie obudził się na jedzenie.

nie nie,karmie go w kuchni w krzeselku do karmienia