Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maruuuskaa

TOP MODEL- zostań modelką oglądaliście????

Polecane posty

Gość maruuuskaa

oglądaliscie wczoraj??? jakie dno :o :o te dziewczyny to jakieś paszczaki i tylko przeszly bo szczuple i wysokie :o

Gość oglądałam...
może ze 2 czy 3 były łądne a tak to tylko śmiech na sali. Ale czy ta Ania Rubik jest ładna??? Z niej też jakaś masakra....

Gość Brałam w tym udział
Oglądałam, myślałam że się posikam, kilka przypadków dziewczyn były tak urocze i śmieszniutkie, ze miazga ;D

Gość kioji
W dzisiejszych czasach modelka moze byc brzydka z twarzy, profesjonalny fotograf i grafik zrobi z niej pieknosc, byle miala w miare proporcjonalna twarz.

Gość okłl
ale widze tu zazdrość polek, i co was to kurwa obchodzi, żal wam dupę ściska?

Gość maruuuskaa
ok ale to byly naprawde paszczaki :o :o albo ten babochlop- jakas patologia wykolczykowana pokazujaca cipe przy pierwszej lepszej okazji :o

Gość Brałam w tym udział
Wiele dziewczyn ładnych ale nie zjawiskowych, i duzo lasek które mocno raziły w oczy złym wygladem, jak ta napompowana, spalona na solarium, cos okropnego i bidusia myslala ze jest sliczna, przyznac jej trzeba ze wysportowana najbardziej, wszstkie inne mialy cellulit na tylku a ta naprawde widac ze pracuje, tylko co z tego, skoro taki maszkaron z twarzy :( ;D I tak najbardziej podobaly mi sie te szczegolne przypadki ;D Rewelacja, nie moge sie doczekac kolejnego programu. A ta laska ktora sie wszyscy zachwycili, to uwazam ze fajna ale bez przesady, byly lepsze.

Gość okłl
i chuj z tego ze paszczaki? nie oglądaj tego jak ci sie nie podoba, ale coz żyjemy w polsce

Gość okłl
cicho siedziec , chlapie freda pod te laseczki, tylko mama mnie wczoraj nakryla :(

oglądałam :) mi się podobało :P Wg mnie sliczna była ta co do tej katolickiej szkoły chodzi, ładna była też ta co jej powiedzieli że ma "murzynskie posladki" :D A ta jak to ktos ja okreslil "babochłop" moim zdaniem też bardzo ładną twarz miała :P Była jedna taka co ktorys operator powiedział że widzi ją w pierwszej trojce.. Ładna twarz, taka naturalna, ale za chuda wg mnie.. Modelki niby powinny być chude (nawet nie szczupłe..), ale ta była jakaś taka nieproporcjonalna.. Jak to ten fotograf okreslil, "przecinek" ;) Anja Rubik tez nie podoba mi sie i nie wiem czemu taki szał wokól niej. A Joasia Krupa jest za to śliczna ;)

Gość okłl
juz jakas zazdrosna kurwa sie podszywa

Gość okłl
sram po siebie :(