Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Steella

_________Pomocy! GG__________________

Polecane posty

Gość Steella

Pomóżcie bo nie wiem co się stało. Miałam zainstalowaną starą wersję gg (gadu-gadu 7.7) bo jakoś bardziej mi odpowiadała niż ta nowa (gg 10) ale dziś coś się zrobiło i nie mogę włączyć tej starej :( Najnowsza działa a stara nie :( dlaczego?

a mi się sama zainstalowala ta najnowsza wersja i ciagle sie pojawia jaks blad i komputer sie od nowa wlacza:O

Gość Steella
Czy gg wie, że już nie jestem panienką i dlatego nie działa.

Gość Steella
Mnie ta najnowsza wersja działała ale skasowałam ją bo wolę tą starą..Tyko że ściągam ją z różnych programów i nie chce się otworzyć..Może już się przedawniła czy co? niech mi ktoś tomądry wytłumaczy,kto się na tym zna plis

Gość Steella
lubię podszywaczy ale ten był nieśmieszny-postaraj się bardziej żeby się było z czego pośmiać :)

Gość mi wciaz dziala wersja 7.7

Gość Steella
Jak zainstaluje tą starą wersję i chcę ją włączyć to pojawia mi się taki komunikat : "Uszkodzona instalacja programu.Zainstaluj program ponownie, lub ściągnij i zainstaluj aktualna wersję ze strony www.gadu-gadu.pl". I tak jest za każdym razem. Co zrobić? pomoże ktoś?

Gość Steella
no to ja nie wiem czemu mi się to spieprzyło :(

Gość mi wciaz dziala wersja 7.7
moze sciagnij program "Revo uninstaller" i skasuj dokladnie gg w zaawansowanym trybie (potem mozzsz rowneiz sprobowac wyszukac "Recznie" czy sa jakies pozostalosci, wpisujac "gg" albo "gadu" w wyszukaj->pliki w windowsie) i sprobuj zainstalowac ponownie stara wersje 7.7 mozesz jeszcze pousuwac cookie i pliki tymczasowe a najlepiej ogolnie uzyc programu ccleaner choc te rzeczy raczej nie maja zaiwzku z dzialaniem gg heh nie wiem czy te wszystkie kroki potrzebne ale moga sie przydac choc nie wiem czy sobie poradzisz ale to w sumie banalnie proste mysle ze po prostu grunot to dokladnie odinstalowac i zainstalowac ponownie z dobrego zrodla program gg 7.7

Gość Steella
ok, spróbuję tak zrobić. Ta najnowsza wersja mi sie wogóle nie podoba. Dzięki.

Gość ale wiesz o tym, ze
jesli Ty masz 7.7 a ktos gg10.0 to nie pogadacie sobie? stare nie koresponduje z nowa wersja :-0 wiem, bo tak mialam... cholerstwo to nowe gg

Gość Steella
Udało mi się :D :D :D jakimś cudem.. no niby tak, przychodziły mi swego czasu komunikaty żeby zainstalować najnowszą wersję żeby móc rozmawiać ze wszystkimi ale olałam to. Nie mogę się jakoś przekonać do tego najnowszego gg...a swoją drogą to rozmawiam z kolegą przez gg który (z tego co wiem i jeśli się nie mylę) ma właśnie to najnowsze gg. Aż go dziś o to zapytam.