Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liza@22

Czy ja będe gruba ?

Polecane posty

Gość Liza@22

Jak myślicie.Moja mama jest niższa odemnie i waży 110kg,ma jeszcze 3 siostry każda w podobnej wadze.Ja nigdy nie cierpiałam na żadna otyłość,zawsze moje waga była,w normie,zastanawiam się czy z wiekiem nie zrobię się taka jak moja mama,czy nie mam tego w genach.Dodam,że kuzynka czyli siostrzenica mojej mamy od dziecke miała lekką nadwagę czy jest szansa ,że mnie to nie dopadnie,że doziedziczyłam w tej kwestii geny po ojcu.

Gość tak bedziesz tucznikiem

Gość jarek88
jak będziesz prowadzić siedzący tryb życia zero ruchu, z dala od silowni to być może uda Ci się pobić 110 kg ;)

Gość Liza@22
162 89kg

Gość skoro zakladasz temat
pewnie juz masz boczki wiec wszystko jasne ze bedziesz tucznikiem :D

Gość Liza@22
161cm i 52 kilo to chyba nie dużo,pytanie cvo zrobić żeby taka nie być

Gość skoro zakladasz temat
a no wlasnie ty juz beczka jestes :D przepraszam jestes PULCHNA :D tylko futra brak

Gość Liza@22
właśnie nie mam żadnych boczków ,znajomi jak mnie spotykają to mówią,że schudłam ,chociaż lipne mi się to wydają bo nigdy nie miałam z czego schudnąć ani się nie odchudzałam.Tak jak napisałam kuzynka siostry mojej matki ma problemy z wagą i to w sumie od dziecka,mam brata ale on jest raczej szczupły.Z tym ,że pewnie też w przyszłości utyje bo ciocia dużo waga a jego tata nie lepiej

Gość Liza@22
Sory ale ja mam wagę prawidłową,jakbym miała 47 kilo to byłaby niedowaga ,a były czasy ,że ważyłam niecałe 50 kilo

Gość ty moze nie unikniesz
ale twoja corka lub syn ma duze szanse, podobnie dalsze pokolenia taki gen otylosci krazy i wyskakuje znienacka np we wnukach rowniez

Gość Liza@22
Mój tato był raczej chudy ,dopiero z wiekiem dostał dostał brzucha i bynajmniej nie z piwa.Siosrta mojego taty czyli moja ciocia też jest chuda ale ma duży brzuch,to samo moja przyrodnie siostra(córka mojego taty). Z dwojga złego wolę już być chuda z brzuchem niż całkiem gruba ,jeszcze mam typ gruszki ,teraz zbytnio tego nie widać ale jak bym kiedyś przytyła to masakra.

Większość cech wyglądu dziedziczymy i tak po dziadkach. Moja mama jest przy kości, moje dwie siostry też a ja ważę tyle co Ty tylko że mam 167cm. Moi dziadkowie byli szczupli. Nie jest powiedziane, że będziesz gruba. Oczywiście czasem walka z genami to walka z wiatrakami...ale dbaj o siebie, zdrowo się odżywiaj i czesto się ruszaj.

Gość Liza@22
Ale wiecie co teraz to sobie pomyślałam ,brzuch mam niby zgrabny i nie narzekam ale troche sadełka już na nim mam .Może już zostało przesądzonę,że będę chuda z brzuchem ehh:( życie jest nie sprawiedliwe ,niektórzy jedzą za pięciu a są chudzi jak patyki

Gość Liza@22
Zawsze jakieś słowa otuchy, z miomi dziadkami to było tak,że jedna babcia była grubsza a reszta towarzystwa raczej chudzi i bądź tu mądry i coś osądź