Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze się wygadać!

nie wiem jak się zachować w tej sytuacji ..

Polecane posty

Gość musze się wygadać!

spiąć z moim chłopakiem doszło do seksu.. znaczy się najpierw były pieszczoty takie jak zawsze , do kórych przyzwalałam mówiłam jasno ,ze nie chce seksu , ale ten ciągle próbował , ..i w końcu JA chciałam zobaczyc jak daleko sie posunie , a ten z palcówki przeszdł do sedna , nie bolało było fajnie ! Tylko ,ze po wszystkim Ja się juz do niego nie odezwałam , prosił przepraszał , że nie chciał ,zeby to tak wyszło , że nie chce mnie stracić , ze co on ma teraz zrobić , płakał nawet ..byłam nieugieta w końcu pojechał do pracy ! teraz wypisuje ,ze bardzo żałuje tego co zrobił .. A Ja a ja nie wiem jak się zachować teraz puscić w nie pamięć .. On wie ,ze źle zrobił i żałuje, ale Ja jakos nie umiem smiac się z tej sytuacji .

Gość ale o ssssooo chodzi ?

Gość Klassycznaa
Pozwoliłaś mu a teraz foch??? Aż mu się dziwie że traci na Ciebie czas:D Furiatka:D

"i w końcu JA chciałam zobaczyc jak daleko sie posunie , a ten z palcówki przeszdł do sedna , nie bolało było fajnie !" "On wie ,ze źle zrobił i żałuje, ale Ja jakos nie umiem smiac się z tej sytuacji ." - a to jest prowokacja czy cierpisz na rozszczepienie osobowosci? :D

Gość Ona 31krak
Ile ty masz lat dziewczyno?????

Gość ejjj waleryjana
skoro nie powiedziałas "NIE" w odpowiednim momencie to o co ten foch teraz??

nie wiesz,ze jak facetowi mowi sie NIE,to on mysli,ze TAK,a jak mowi sie TAK,to tez jest TAK:) A tak na powaznie,czy to jest powod do gniewania sie?????