Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evesta1

Zabkowanie

Polecane posty

Gość evesta1

Hej. Musze sie wyzalic , ale ja juz nie mam sil:( Mala zabkuje , ma juz 6 zabkow, i teraz zaczal sie istny koszmar... od 2 tygodni przed zasnieciem placze nie chce usnac, w nocy budzi sie co chwila z placzem, jestem wykonczona... psikam jej tantum verde bo ponoc dobry lecz tylko na troche. W swoim lozeczku nie chce wogole spac ,wszedzie tylko nie w lozeczku, jedynie w dzien spi w lozeczku. Wczoraj usnela na podlodze a jak ja przenioslam do lozeczka to sie zaczela drzec:( bije sie po dziaselkach i wogole tragedia jest. W dzien jest bardzo grzeczna, ale jak zbliza sie noc to zapadlabym sie pod ziemie:(

Gość evesta1
nie chce jej faszerowac tak chemia ale chyba bede musiala:( Jak myslicie czy to ze ona nie chce w nocy spac w lozeczku to wina zabkowania:?

Gość google nie parzy, nie gryzie
http://www.auravita.com/product/Nelson-s-Teetha-Teething-Granules.NELS32227.html próbowałaś? masz do tych granulek dostęp? sa w UK i Niemczech - cudowne w działaniu, można podawać co 2h , homeopatyczne na bazie rumianku. Mojemu wychodzą 4-ki i daję mu przed snem, przesypia całe nocki. Jesli sie zdecydujesz to mogę Ci wysłać z UK, pójdzie co prawda ok tydzień ale warto !

Gość evesta1
ile to kosztuje?

sekunde musiałam młodego nakarmić, już zważę zobacze ile przesyłka i jak to by wyglądało

Gość U mnie było podobnie i
uratowały sytuację czopki VIBURCOL. Homeopatyczne, podawałam jak mała miała kolki, jak ząbkowała. Oczywiście od razu nie zadziała. Trzeba podać kilka sztuk aby organizm zareaguje ale naprawdę polecam.

Gość evesta1
a nurofen? albo ibuffen??

1,31 kosztuje mała paczka do PL plus koperta to jakieś 2F, te granulki trzeba liczyć 4,5F wiec w sumie 6,5 F 6,5 x 4,77zł (http://www.nbp.pl/kursy/kursya.html) = 31,005 zł za 31 zł (to sie będzie wahać od kursu dnia) mogę wystawić na ebay.pl bo konta na allegro nie posiadam a zapewne wolała byś żeby jakiś portal miał piecze na transakcją.

Gość evesta1
dzieki ci bardzo ale sama neiwiem moze nie robic tyle zamieszania i isc do apteki po jakis syrop? sama juz niewiem

nurofen ibufen można podawać przez 3 doby, lekarza polscy powiedzieli mi ze przez 5 dni to już max, leki homeopatyczne przez wiele lat bez skutków ubocznych. Nam żele nie pomagały ani polski bobodent, ani angielski calgel ani angielski Denitox czy pl odpowiednik denitox N. Mój dodatkowo jeszcze chorował przy każdy wychodzącym zębie - masakra.

wypróbuj wszytko dostępne w PL może akurat coś zadziała, jak nie to wrzucę wątek do ulubionych i daj znać, oby coś się znalazło zbawiennego bo sama wiem jakie to przykre patrzeć jak Twoje dziecko cierpi.