Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawaerrection

erekcja widoczna przez spodnie

Polecane posty

Po wczorajszych wpisah postanowiłem dzisiaj do roboty pojechać tesz bez majtasuw i powiem wam, rze było całkiem przyjemnie jak dżins obcierał moje wielkie jaja a kutasek tesz siem powiekszył do 7,5 cm. Ale najbardziej podniecił mnie wzrok starszego dystyngowanego pana, ktury zwrócił uwagę na sterczoncom mojom męskość. Od dziś do roboty bendem jeździł jusz zawsze bes majtek.

widze ze temat mocno podupadl. od paru dni znowu pokusilem sie na przejazdzke do pracy w ten sposob i musze powiedziec ze nie wiem czemu ale strasznie mnie podnieca jak jakas kobieta sie tak patrzy, dzisiaj rano tak sie milo usmiechala przy kazdym spojrzeniu...:)

Gość sylaaaaaaa
Jak to czytam , to jestem podniecona :D Fajnie jakby sie o mnie ocierał kto s , jakbym nie byla w zwiazku oczywioscie ... uwielbiam to uczucie ...mmmm

Gość nasty thoughts are coming
no widziałam w takim stanie faceta który mnie strasznie kręcił a mógł tylko pozostać w sferze fantazji. nie muszę chyba mówić ze taka sytuacja nastawia krwioobieg na maxi speed i trudno utrzymać fason/ Jednakże poprosić faceta z ktorym nie pozostajemy w sferze intymnej o to żeby sie okazał "w pełnej krasie" to dziwny chory nawet pomysł. Jakby

a ja chetnie bym sie pokazal jakiejs kobiecie tylko wlasnie czekam raczej na pierwszy krok bo moje zaczepki tego typu dla obcej kobiety mogly by ja predzej wystraszyc niz zachecic czy podniecic

dzisiaj jechalem zatloczona skm-ka. nawet nie probowalem zadnej akcji robic jak poczulem musniecie dlonia po nazwijmy to okolicach krocza;) lekko zdziwiony sadzilem ze to przypadek ale taka mamuska w srednim wieku ktora stala obok, siegnela drugi raz. Chyba wydawalo sie jej ze nie wiem kto to bo scisk byl na prawde niezly ale lekkpo sie odwrocilem co by ulatwic jej badania;) palka stanela mi momentalnie i jeszcze chwile bylem tak macany i niestety musialem wysiasc:( gdyby nie pospiech to chyba bym jechal do samego konca:)

Gość eecchhhh
wysiadł i czemu pośpiech:(

Gość wawaerecton
czemu czemu, odpowiedz jest o tyle prosta co tragiczna;) do roboty!

Gość Do wawaerection
A jak by cię pedał zobazczył to też by sie podniecił i by ciebie zgwałcił. nie pomyślałeś o tym co???

no o tym nie myslalem bo nawet nie biore tego pod uwage:) jesli ty sie boisz takich cieplych peciakow to lepiej siedz pod koldra:) lepiej dla niego zeby nie podchodzil bo tolerancyjny dla nich to ja nie jestem

Gość upupupupu
smierc pedalom i frajerom!

Gość hghghgh
kiedyś jechałem MZK Bydgoszcz i ścisk był niesamowity i ja stałem a obok siedziała taka młoda z 16 lub 18 lat i się gapiła na mój tyłek w ciasnych spodniach i jak ja przyłapałem na tym to odwróciła wzrok heh

podnieca was taki widok dziewczyny? dodam ze ie jestem jakims pasztetem tylko calkiem przystojnym facetem ( bron boze nie jest to moja opinia, az taki prozny nie jestem;))

chetnie bym sie pokazal przed jakas chetna dziewczyna/kobieta. Moze jest jakas zainteresowana bo nie mam zamiaru wyskoczyc komus kto nie jest zainteresowany ogladaniem

Gość agnieszka3c
Kreca mnie strasznie takie sytuacje, jak widze ze facet jest podniecony. Niestety odwagi brakuje zeby cokolwiek zrobic wiecej :( bo nigdy nie wiadomo kto to jest. Moze tutaj poznam jakiegos fajnego pana z ktorym moglabym cos takiego przezyc? :P Czesto nosze legginsy ;) Ten filmik jest super, podniecajacy strasznie.

Gość agnieszka3c
Stolica :)

Gość nines40
ja jak w autobusie jakiegos mlodego napale to mu widac jak stoi a ma na co popatrzec,bo b nie nosze bielizny

Gość fajna_trzydziestka
W zeszlym roku latem jechalam w dosc zatloczonym autobusie, mialam krotka zwiewna sukienke i stingi pod tym. Stal za mna mlodszy chlopaczek. Po jakims czasie poczulam ze na mnie cos napiera, odwracam sie powoli a on ma taki namiot w spodniach ze szok. Nie bylo sie jak ruszyc tyle ludzi i tak ocieral sie o mnie i mu stanal ;) spojrzalam na niego a on caly czerwony ze wstydu. nic nie powiedzialam, podobalo mi sie. stalam tak i czulam jak jego penis wedruje miedzy moje uda i ociera myszke.. przyznaje ze strasznie mnie to nakrecilo :P

Gość nines40
naprawde jest super jak na twoj widok chlopakom staje, tak sie latwo podniecaja jak zobacza troche cialla......

Gość marsjanin23
nines40 gdzie cie mozna spotkac? chetnie popatrze na ciebie i sie poocieram.

Gość nines40
teraz jestem w pracy.... no i jak sie domyslasz ...nie mam bielizny

nie wierze:) tyle czasu szukalem takiej dziewczyny tzn. nie tak dlugo ale nawet jesli ktos byl zainteresowany to z torunia, zamoscia albo cieszyna:) moze masz ochote napisac co Cie kreci i czy ewentualnie cos chciala bys zobaczyc, zrealizowac? nie ma mnie tu za czesto wiec moze zostawie @ i bede niecierpliwie czekal na jakas wiadomosc od Ciebie to moze sie zgadamy? fantazje85@o2.pl

Gość bankiereczka
moj kolega z pracy non stop na erekcje... wystarczy ze dotknę jego karku