Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

w kwiatki

Otyli moga dluzej

Polecane posty

Z przeprowadzonych przeze mnie badań wynika, że to jest raczej gówno prawda :D Chociaż badania były przeprowadzone na niezbyt dużej próbie mężczyzn, więc mało wiarygodne są :p ;)

Simplus brakowalo Ciebie i Stinga w tych badaniach, podnieslibyscie srednia szczuplym :) Perwersja skoro Cham szczuply, to Ty nie mozesz innej odpowiedzi napisac ;):P

eee chyba nie. z reszta nie wiem :D nie przeprowadziłam badań empitycznych z takim mężczyzną :) ale, ale :D "A ja chciałem się przejść niespiesznie, wypiwszy piwo, będąc nieco grubym.":D

A skąd wiesz czy szczupły? :p Chodziło mi raczej o to, że to nie od wagi zależy, a raczej od pewnego rodzaju umiejętności.

Gość robbie
A ja myślałem że za wcześnie dochodzę, bo średnio po 20 minutach :) A, i szczupły jestem.

Perwersjo, nie wiem, tak z Twojej wypowiedzi wyczytalam:P Bo przeciez nie moglabys pochwalic otylego:P;))) Zastanawiam sie na jakich mezczyzn skarza sie kobiety...bardzo czesto pojawia sie temat"maz mnie nie zadowala" :) Vero, ja tez nie mam doswiadczenia z takim :D Zmykam, milego🖐️ ):)

Otyły to za dużo powiedziane, ale z takim z kilkoma kilogramami za dużo miałam i w zasadzie mam do czynienia i nie narzekam :) Ale wiem z doświadczenia że i szczupli potrafią :)

Gość Skerkawek
grubi mogą dłużej, bo im ciężej wejść po schodach, a co dopiero na szczyt

Gdzies tu czytalam , ze szczupli to maja fest sprzety :D Chociaz wystarczy spojrzec na nos ....:D:D:P