Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komoronkAA

Oszłomienie w ciąży

Polecane posty

Gość komoronkAA

Już końcówka...ale dobija mnie to mocne zmęczenie które przechodzi w oszolomienie. Niewiem co się wogół mnie dzieje, jąkam się, nie mam ochoty na nic, nawet na wizyty czy pogaduszki z przyjaciółkami.. Pozatym oczy robią mi się takie "zaćpane" Jak bym przedawkowała prochy uspokajające ;( Miał któs tak jak ja ? Czy tylko ja tak mam? Pozatym zmiany hormonalne ze ciągle mi coś spływa po gardle i przez to ciągle chce mi sie wymiotować i latam jak ta głupia z piciem ehh :( Zwiariuje !

Gość jakie masz ciśneinie krwi
nie masz przypadkiem gestozy ?

Gość ojezuuuuuuuuuuuuuuuu
to calkiem normalnie moja bliska znajoma w ciazy wygladala wysminicie , wogole nic z tylu po niej nie bylo widac tylko brzuszek z przodu. Ale w ostatniej koncowce wlasnie wygladala jak i ty , w dodatku napuchnieta zmeczona oczy rowniez , ale to nomrlane :) Po poostu juz bylo widac ze juz tuz tuz .. oczywiscie kazda kobieta jest inna , inne moga jeszcze w ostatniej koncowce maraton biegnac :)

Po prostu jesteś już zmęczona ja ma termin na 12 września i co do oczu też tak mam po drugie jestem już cała spuchnięta i też już bym chciała mieć to za sobą bo już ledwo chodzę. Synek wyszedł tydzień przed terminem córze chyba się nie śpieszy :)

Gość komoronkAA
badania wszystkie mam OK a jeszcze tydzien do porodu. Dobrze wiedziec ze ktos tak jeszcze mial :) thx ;*