Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porcelanowa lalka

Ktora torebka ladniesza? Nie moge sie zdecydowac

Polecane posty

Gość golciaa
i nigdy nie uwierze ze stac cie na chocby ta za 1300zl:P bo gdybys byla tak kasiasta ze stac cie na torebke za 5tys to nie pytalabys tu na fofum a poszlabys do sklepu diora i doradzila sie kompetentnej osoby zwykle prowo i tyle:P

Gość porcelanowa lalka
Nie musisz wierzyc, mnie to akurat nie obchodzi. Torebke mam zamiar zamowic przez internet a nie kupic w sklepie, jestem osoba niezdecydowana i dlatego sie pytam.

w Polsce tyle tych sklepow Diora itp he. Moze autorka mieszka w miescie mniejszym w ktorym nie ma tego typu sklepow. Podejrzewam ze ze 3 sklepy sa w calej Polse pozadnie zaoopatrzone.

Gość porcelanowa lalka
juz wlasnie pomiajam to, ze w Polsce jest sklepow znanych projektantow jak na lekarstwo.

Gość taa niedobra pupa
Policja apeluje, żeby nie nosić torebek, a głupie babby i tak swwoje... :(

Gość porcelanowa lalka
a dlaczego mam nie nosic torebki? To gdzie mam trzymac dokumenty i potrzebne rzeczy? bez przesady.

Gość Jesli chodzi o ścisłość, to te
sklep jest wyjątkowo mizernie zaopatrzony :O Kupujesz nawet coś, co Ci się nie podoba, byle było sygnowane? Jeśli i tak kupujesz w necie, to poszukaj na stronach konkretnych projektantów/producentów. Większość z nich wysyła do Polski

Gość luska.s
wybrałabym tę 2

Gość porcelanowa lalka
ja szukalam, nie tylko na tej jednej stronie. Ale te torebki co podalam wpadly mi w oko. Nie kupuje nic co mi sie nie podoba. Skad ten pomysl?

Gość Jesli chodzi o ścisłość, to te
Wydaje mi się, że byłabyś zdecydowana, gdyby jakaś Ci się naprawdę podobała :) Z braku laku, wybrałabym nr 1 :)

Gość porcelanowa lalka
akurat ja jestem osoba niezdecydowana jesli chodzi o buty, torebki czy tez ubrania:) zawsze sobie upatrze jakies kilka rzeczy i potem mam dylemat. Zazwyczaj pomaga mi w wyborze przyjaciolka, ale obecnie wyjechala i jest niedostepna

Gość damamimanante
Mi się podoba ta druga, jest klasyczna i nadaje się na każdą okazję a ta pierwsza przypomina placowe torby za dwie dychy.Jak weźmiesz tą drugą to będziesz miała pewność ze nie wyjdzie zaraz z mody jak to często bywa z rzeczami...

Gość porcelanowa lalka
jednak zdecydowalam sie na ta od Diora i jak widze wiecej osob tutaj tez by ja wybralo sposrod tych dwoch. Ta druga moze kupie po pierwszej wyplacie:P

Gość r14_2006
zapraszam na aukcje allegro, TOREBKI SKÓRZANE z Włoch GENUINE LEATHER. Narazie mały asortyment ale co tydzień jest coś nowego. w razie pytań kontakt przez allegro.