Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiracja21.1

widzę, że mojemu facetowi podoba się określony typ urody a

Polecane posty

Gość inspiracja21.1

ja jestem zupełnie inna. Czasami oglądamy jakieś zdjęcia itp. i pytam się go jaka dziewczyna mu się podoba (nie mam z tym problemu, on też). Zawsze wybiera ten sam typ - ma idealną figurę, żadnej fałdki, nic. Nieważne czy wysoka, czy niska, blondynka czy brunetka. Zawsze pokazuje mi dziewczyny o idealnych kształtach. Ja za to jestem raczej okrągła. Nie gruba ale mam dość obfite kształty. On mówi, że jestem jego ideałem i bardzo mu się podobam. Tylko dlaczego zawsze wybiera takie laski jak go pytam, która mu się podoba?

W jego oczach jestes ideałem, nie masz się czym martwić, moze pokazuje te o pięknych kształtach zebyś własnie tak sie poczuła, nie martw się przecież skoro z Tobą jest to kocha Cie za to jaka jestes ale tez za to kim jestes :)

Gość inspiracja21.1
no wiem ale jest mi z tym źle..oglądamy np zdjęcia mojej kumpeli z wakacji i pytam czy któraś z dziewczyn na zdjęciu mu się podoba a on oczywiście pokazuje tą o idealnej urodzie a te przeciętne omija...a ja jestem przeciętna..

Gość kamelijjjka
Mój mąż jak się poznaliśmy mówił,że jego ideał to latynoska ciemna karnacja i czarne włosy - a ożenił się z nauralną blonynką - wcale się tym nie przejmuj liczy się też osobowość:)