Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katja5

możliwe?

Polecane posty

Gość katja5

Czy jeżeli 10 dnipo stosunku dostałam okresu (był bardziej obfity) i na drugi dzień zrobiłam test ciążowy i wynik był negatywny, czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Niedługo ma dostać okresu i jakoś boję się, że nie dostanę. Już w jakąś paranoję wpadam

Gość kolyndara
jak Ciebie czytam to jakbym siebie widziała ;p choć każdy mi tłumaczy ,że nie możliwe żebym była w ciąży jak dostałam okresu i test (2 testy)negatywny;p a zabezpieczacie się?

Gość katja5
No właśnie gumka pękła i już byliśmy pewni, ze będziemy rodzicami, a tu o -okres! :) I zrobiłam test i negatywny. Ale cały czas sobie wmawiam, ze okres w ciąży też może być, albo że test za wcześnie zrobiłam.

Gość Koliana
Widze ze nie tylko ja mam taki problem, ja miałam okres ze skrzepikami...i zrobiłam już chyba z 5 testów (negatywne) zrobiłam też bete z krwi wyszła hcg

Gość katja5
Ja miałam strasznie obfity okres przez pierwsze dwa dni, później już w normie i bolesny w porównaniu do poprzednich. Kurcze niby okres i test negatywny, ale strasznie mnie to męczy. Chyba polecę po test, bo już mi się nie chce czekać na okres.

Gość kolyndara
ja cierpliwe czekam na okres...już sobie tak nie wkręcam...mam też inne problemy ważniejsze ;p niż urojenia ;) my zawsze z zabezpieczeniem gumka plus przerywany... 17 sierpnia dostałam okres byl w sumie normalny dwa dni więcej potem już mniej 6dni trwał. skrzepy chyba były nie zwróciłam uwagi i pierwszy dzień brzuch bolał. spóźnił mi się dwa dni i robiłam testy...ale negatywne...ale i tak się jakoś boje przez to ze naczytałam sie o tym krwawieniu w ciązy.

Gość Koliana
dokładnie masz racje ... najgorsze jest to czytanie :) staram sie nie mysleć o tym, bo badanie z krwi chyba na 100% nie mogło sie pomylić!

Gość kolyndara
no badanie z krwi jest pewne;) nie martw się;)

Gość katja5
Haha ja też 17 sierpnia dostałam :) A jak skrzepy są to dobrze, tzn o ile się ciąży nie planuje?

Gość kolyndara
podkreślam chyba były , nie zwróciłam uwagi ..coś tam się ciągało;p nie planuje ciąży nic z tych rzeczy.

Gość kolyndara
katja jak długi masz cykl?

Gość katja5
Mam trochę nieregularny okres. Miałam miesiączki: 1 lipca, 25 lipca, 17 sierpnia no i teraz czekam :) Liczyłam że mi się trochę przyspieszy, bo byłam na weselu i alkoholu trochę wypiłam :P Test (sure check) robiłam 18 sierpnia.

Gość katja5
U mnie też były skrzepy z tego co pamiętam.

Gość kolyndara
ja mam 30-34 dni...jeny jak czytam topiki o tych krwawieniach w ciąży to masakra...

Gość kolyndara
ja mam dość długie cykle Ty krótkie , musisz uważać na owulke%2

Gość kolyndara
ja mam dość długie cykle Ty krótkie , musisz uważać na owulke jak nie chcesz zajść w ciąże, a jak gumka pękła to był wytrysk? *

Gość katja5
No ale weźcie mi powiedzcie, jak dostałam okresu i test negatywny 11 po stosunku czy są jakieś szanse że jestem w ciąży? Już się z chłopakiem pogodziliśmy z tym, że będzie rodzicami, a potem że nie będziemy. Drugi raz tego nie zniosę.

Gość katja5
Chyba już by były jakieś objawy po miesięcu, nie?

Gość kolyndara
dołączam się ;]

Gość kolyndara
upup

Gość katja5
Robiłam dzisiaj jeszcze jeden test i wyszedł negatywny :)

Gość kolyndara
git ;D ja to zawsze jak robię test to mam taki stres normalnie ,że szok;p

Gość katja5
Ja w sumie wiedziałam, że nie jestem w ciąży, ale zawsze ta niepewność jest, zwłaszcza że okres się nie pojawia. Już nawet polopirynę piłam, żeby przyspieszyć. No ale jak ostatni miałam 17 sierpnia to jeszcze mam trochę czasu :P

Gość kolyndara
a widzisz u mnie też to niemożliwe,ale jak sobie wkręcę to koniec i testu się boję;p cala się trzęsę jak test widzę;p raz nasikałam do pojemniczka , ale mój chłopak robił test ;p a ja czekałam aż mi powie;p

Gość MagdaMiriam
Jesli dostalas okres i byl on obfity,to na pewno nie jestes w ciazy,zdarza sie ze kobieta po zajsciu w cize jeszcze moze przez 2 a nawet 3 miesiace dostawac okres,ale nigdy on nie jest obfity,s to tak zwane plamienia!

Gość katja5
Kurcze trochę mnie niepoi czemu jeszcze nie mam okresu, niby mam nieregularne, coś się mogło poprzestawiać, ale boję się, że się nie pojawi. I to już nawet nie chodzi o tą ciążę, bo już jestem pewna, ze nie jestem w ciąży.

Gość pokerstarek
Wyluzuj...ja czekam na okres ale dopiero 20 :( albo 27 :( mam czasem co 28 a czasem 35 dni...bardzo dziwne ale tak jest...testów to zrobilam chyba już z 10 i oczywiście bete wszystko negatywne, stosunek miałam z ponad 6 tyg temu, okres też mialam po stosunku...ale jak sie wkręcić to na maxa :( To jest żałosne...ale ja taka juz jestem:)

Gość badanie z krwi wcale nie jest
pewne! Ja zrobiłam dwa testy 5 dni po planowym okresie- na jednym wyszła słabiutka kreska, na drugim jedna Poszłam na bete na drugi dzień, wynik był >1 , jakoś tak, nie pamiętam Uspokoiłam się.... Póki nie zaczęły się mdłości :o dopiero druga beta wyszła w porzadku, teraz jestem szczęśliwą mamą Miłosza :D

Gość badanie z krwi wcale nie jest
pokręciłam trochę- na pierwszym teście wyszły dwie kreski, z czego jedna słabiutka, na drugim tylko jedna testowa

Gość kolyndara
ta jedna na milion...