Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FARBOWANAfffffffff

mezczyzni wola blondynki??

Polecane posty

Gość FARBOWANAfffffffff

kak to jest. bylam brunetka, faceci zachowywali sie normalnie. przefarbowalam - ci sami faceci nagle mnie zauwazyli co wiecej robia podchody wtf??? MM tez byla naturalna brunetka:)

Gość pytającaa211
A i teraz to nawet nie musze nic mowic tylko wystarczy ze podciagne kiece i juz wkladaja mi swoje paly :). Tam na dole tez jestem blonddddddddd :)

Gość Monique2222
może lepiej Ci jest w blondzie... sama jestem blondynką i zawsze mialam facetow,powodzenie.. ale znam też brunetki co je mają. więc kolor włosów nie ma tu wiekszego znaczenia

Gość sxdcfvgbhnjmk,lmn
ja uważam, że wolą brunetki ;) żartuję, wolą kobiety sexowne, niezależnie od koloru włosów.

Gość Monique2222
no właśnie nie sądzę żeby tu tylko o kolor włosow chodziło. może ogólnie przeszlaś przemianę?

Gość FARBOWANAfffffffff
seksowne....hm, seksapil sie ma albo i nie. farba nie zmienila mojego zachowania:)

Gość alez mi sie nudzi
Ja znam wielu, ktorzy nie lubia, ale zadnego ktory nie lubi brunetek. :P Uwazam, ze blondynki kojarza sie z latwymi i to przez to takie podejscie. Kolor wlosow nie ma znaczenia, gdyby Ci sie twarz zmienila - to co innego. Takze... Nie, ogolnie nie wola, ale wiadomo indywidualnie bywa roznie.

Gość FARBOWANAfffffffff
to jeszcze wyprobuje z rudosciami:D