Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yururururu

czy on mnie olewa??co zrobic???

Polecane posty

Gość yururururu

pracuje ze spoko chlopakiem jest przystojny i w ogole>... zawsze mnie odwozi do domu po pracy bo sam mi to proponuje... raz sie nawet spotkalismy wiem,ze on nie ma nikogo mieszka z rodzicami ale za kazdym razem jak wychodze z inicjatywa spotkania to zawsze odmawia:(smutno mi a najgorsze jest to,ze robie z sibie idiotke piszac do niego smsy nic szczegolnego ale pisze....a on nie odpisuje ... jest przystojny i widze jak sie patrzy na kazda fajna laske... zalezy mi na nim:(

Gość yururururu
?::(

Gość daj spokoj on sie
toba bawi.

Gość yururururu
pracujemy razem w wesołym miasteczku i obsługujemy karuzelę. po pracy dorabiamy sobie trzepiąc dywany, by utrzymać siebie i nasze rodziny :(

Gość jola11
Ale czemu to ty zajmujesz rolę, którą powinien obrać facet? Facet powinien starać się o kobietę, a nie na odwrót. Jeśli piszesz mu smsy i proponujesz spotkania to on głupi nie jest i już wie, że się w nim zakochałaś i jeżeli mimo tej świadomości nie robi w twoim kierunku żadnych kroków to pozbądź się złudzeń zamiast umniejszać swoją wartość. Nie pogrążaj się w smutku, tylko poszukaj swojego szczęścia. I mimo, że teraz myślisz, że zbyt dużo cierpienia będzie cię kosztowało zapomnienie o nim to pamietaj, że taki stan rzeczy często jest przepustką do szczęścia kiedy już stare rany się zabliźnią. Jeszcze znjadziesz kogoś kto nie będzie cię ignorował ale nie bedzie w stanie oderwać od ciebie wzroku. Pamiętaj ile jesteś warta i tego się trzymaj!!!

Gość uayyayatta
jola, a jesli on codziennie pisze, kiedys sie czesto spotykalismy bylo cos miedzy nami z 2 miesiace, potem zaproponowal przyjazn, bo mial maxi dola z powodow zawodowych, potem powiedzial, ze mowil tak tylko, bo byl w kiepskim stanie, ale nic nie moze mi obiecac bo nie wie co bedzie. codzieinie jakiegos smsa pisze, od prawie 2 tyg sie nie widzielismy, bo ma popier""

Gość uayyayatta
popieprzona prace, teraz jeszcze niby przebiebiony, mi zalezy, a on ma mnie chyba tez w glebokim powazaniu

wiesz co? tylko sie przed nim osmieszasz. facet widzi ze ci zalezy a mimo to nie robi nic w tym kierunku to znaczy ze nie chce sie z toba spotykac. traktujue cie tylko jako kolezanke ale nic wiecej. radze ci poszukaj sobie innego obiektu zainteresowan i nie rob z siebie blazna przed facetem

Gość jola11
Napisałaś w pierwszym poście że raz się nawet spotkaliście, a w kolejnym, że się kiedyś spotykaliście i... nie kumam??? To jak to w końcu było? Jeśli ty piszesz do niego codziennie, a on ci nie odpisuje to czemu nadal piszesz? Kochana nie pozwól na takie traktowanie. On widzi twoje zaangażowanie i domyśla się na pewno, że chodzisz smutna i przygnębiona i jeśli nawet to nie jest dla niego powodem żeby ulżyć twojemu cierpieniu to nie warto zaprzątać nim sobie głowy. Mam na myśli, że każdy inny facet mając świadomość tego że koleżanka się w nim zakochała i jest z tego powodu smutna, porozmawiałby i wszystko wyjaśnił, a nie tak perfidnie olał to co ty przeżywasz.

Gość Obojetnosc
ano tak to jest kiedy bazyl chce fajnego faceta.. to samo oczywiscie dziala w druga strone, chujowi goscie patrza na te atrakcyjne i sie wkurwiaja, ze one maja na nich wyjebane

Gość uayyayatta
a mi odpiwwiesz