Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zia ma fanklub

Wiele wpisów o Zia86 na wykop.pl

Polecane posty

Gość Zia ma fanklub
tutaj jest jeszcze więcej..... jestem w szoku, co to za wariatka. http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,115315502,115315502,Rozne_koncepcje_czyli_Zia86_wychodzi_za_maz_3.html

Gość Damiki__
No i wróciłam! smile Pracę dostałam, będę dyrektorem konsultantów ślubnych, cała sekcja będzie moja. smile Zarobki też całkiem niezłe. Będę już na targach 17 stycznia, więc zapraszam serdecznie, firma dla której będę pracować, ma bardzo konkurencyjne ceny i współpracuje z naprawdę dobrymi firmami. smile Zia masz tą pracę, czy nie??

Gość Nie dajcie się ogłupiać
Zia robi wyłącznie sobie reklamę i nawet nie zdziwię się jak okaże się że nie ma żadnego jej ślubu. To całe zamieszanie w internecie na wszystkich forach to czysta reklama usług Zia. Ona tylko co pewien czas podkręca te tematy aby wszystko żyło. Śmieszy mnie jedynie to że przy drastycznym spadku ślubów i wycofujących się usługodawcach ślubnych co widać to po ilości wystawianych na sprzedaż domen fotografów, kamerzystów i firm konsultingowych Zia zaczyna budowę swojego usługowego imperium ślubnego. Zdaje się że kobieta nie wie tak naprawdę co dzieje się w Polsce i całkowicie nie ma rozeznania w branży ślubnej.