Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka jak nie wiem co

Rozpłakałam się wczoraj na top model

Polecane posty

Widziałam tylko fragment, więcej nie byłam w stanie ale nawet nie wiecie jak mi się przykro zrobiło gdy zobaczyłam te wszystkie ładne dziewczyny i zachwyty jury nad nimi :( I jeszcze te pytania o powodzenie :o Ta dziewczyna, która pokazała dupsko w stringach powiedziała, że DOPIERO w gimnazjum zaczęli na nią lecieć. I to mnie jeszcze bardziej utwierdziło w tym że jestem paskudna bo na mnie nikt nigdy nie poleciał :o I żeby było jasne - jestem zadbana: stylowe ciuchy, fajny makijaż, twarzowa fryzura, zgrabna figura tyle że bez cycków. Ale problemem i tak jest koszmarna morda, z którą nic się nie da zrobić a na operacje i tak mnie nie stać. Mam 21 lat i do końca życia mogę się tylko wściekać, że istnieją ładne dziewczyny, które robię furorę i mają powodzenie. A mnie nawet na miasto wstyd wyjść :o

mnie ten program wkurzyl tyle zadufanych w sobie dziewczyn nie przejmuj sie tymi dziewczynami ie warto

Gość trochę za młody jestem
ja wyglądam bardzo źle i jakoś żyje 😴

Gość rozejść się
to ja mam gorzej, podobno jestem ładna i mam się za ładną, a nie chce mnie żaden. już lepiej być brzydkim i mieć usprawiedliwienie dla swojego przegraństwa niż być ładnym, a i tak przegrywać życie :o

*BLE BLE* - ale takie dziewczyny są wszędzie więc nie da się nimi nie przejmować :o Wszędzie są zadufane w siebie dziewczyny, które mają do tego powód bo są zwyczajnie ładne :o I potwierdzeniem tego jest to, że są wyrywane :o Wystarczy im tylko tusz do rzęs by podkreślić swoją urodę, a ja nawet w pełni wytapetowana wyglądam jak idź-i-nie-wracaj :o trochę za młody jestem - no właśnie - "jakoś". Lepiej żyć dobrze niż "jakoś", a to że jest się brzydkim nie pomaga w życiu 😭

Gość konwalia18
A co w Twojej twarzy nie tak? Opisz dokladniej twarz.

Gość kameliaaaaa
Oj nie przesadzaj - niektóre dziewczyny strasznie tam zmieszali z błotem:P szkoda,że widzialas tylko tą ślicznotkę. Ja miałam kiedyś straszne kompleksy- zachuba z długim nosem w podstawówce nie miałam lekko "czarownica" ale od studiów wzrosła mi pewność siebie teraz mam 29lat i wyglądam jak fajna laska podobna jestem do Sary Jessici Parker. Pewność siebie sprawia że czujesz się lepiej i ładniejesz wtedy w oczach innych też. Trzymaj się:)

nie widziałam tego programu, ale czytając tą wypowiedź ' pokazała dupsko w stringach powiedziała, że DOPIERO w gimnazjum zaczęli na nią lecieć ' żałuję, bo byłoby się z czego pośmiać :D hahah jakieś nienormalne są te kobiety :O nie przejmuj się dziewczyno, jest o wiele więcej tych przeciętnych babek, niż pięknych, a poza tym każda potwora znajdzie swego amatora ;)

konwalia18 - wszytko jest nie tak :o Nie będę dokładnie opisywać bo mnie jeszcze zdekonspirują znajome :o Mam małe oczy i do tego jedno mniejsze od drugiego, krzywy czubek nosa, szeroki nos, dolna wara jakaś napuchnięta, druga wklęśnięta, szeroka twarz (a jestem szczupła) itd itd. I jeszcze mi się zmarszczki wokół oczu robią od tapety ale bez makijażu jeszcze bardziej się wstydzę :o kameliaaaaa- nie chcę być niemiła ale S J Parker nie należy do piękności. A pewność siebie to przereklamowane gówno; zawzięłam się i niestety nic z tego nie wyszło; najwyżej dawni znajomi mówią że lepiej wyglądam. W sumie nie trudno o to bo jestem tak brzydka, że już gorzej chyba być nie może :o Little Miss Bossy - może na yt jest ale mówię ci, że nie warto tego oglądać :o Jasne; mam 21 lat, a żaden amator jakoś się nie trafił. A jak będę kiedyś bogata to pewnie nie będę mogła odpędzić się od interesownych skoorwieli :o

Oglądnęłam pierwszy odcinek i jestem załamana. Idealne buźki, figury, zero celulitu. Dlaczego Bóg był taki niesprawiedliwy? Mam doła fhooj :-(

Gość Kaśkak
Z takim podejściem do życia to napewno nie wróżę Ci - żyła długo i szczęśliwie...Liczy się jakim się jest człowiekiem a jak tak dla Ciebie jest ważny wygląd to chyba wcale się nie różnisz tak dużo od tych pustych lasek...no oprócz tego że one to jeszcze nastolatki i są ładniejsze. I pewnie jakbyś miała ładniejszą buzie sama byś się pchała na modelkę. Zal mi ludzi których życiowym priorytetem jest ładna buzia

Gość smakosz.,
hahaha no fakt jesteś brzydka i płytka jeszcze

Gość nfvkj rnv
o boze czy wy nie czaicie ze ona tak powiedziala ze chlopaki na ni a lecą zeby wzbudzic zainteresowanie jezu co wo o tym swiecie wiecie;) a tak w ogole nie byla wcale ladna

Gość pytajnikkkkkk
a ja sie k u r w a starzeje .😭 cialo mi flaczeje😭

Gość jjjjmono
a mi żal dziewczyn, ktore zazdroszczą innym i caly czas pierdolą jakie te dziewczyny są brzydkie w celu podwyższenia swojej samooceny. i nie pierdolcie o bogu, to wasi brzydcy rodzice was zrobili, i myślicie ze będziecie piękniejsi od nich? głupie i popierdolone polki..

Gość anka klamka
Fakt śliczna dziewczyna i fuks że tylko dziadek był cyganem bo inaczej już miałaby z 2-3dzieci i chodziła żebrać dużo się naczytałam że u nich dalej można porwać sobie żone nawet jak ma 13-14lat a rodzą w domu bo byłoby dochodzenie - dajcie spokój bo to zachcwycanie się powierzchownością to rzeczywiście sprawia,że jesteście beznadziejne.

a tam ja też mam prawie 21 lat , mną się chłopcy dopiero zaczęli interesować w liceum :D a tą laską to pewnie jakieś wieśniackie parobki się interesiły, więc sie nie martw, dowartościowywała się że jakis stary żul na nią zagwizdał? no proszę Cię, na pewno jestes mniej pusta od tych lasek a to czy faceci cie podyrwają to żaden wyznacznik , patrz taka bazienka chwali sie na kafeterii że 10 koelsi ją poderwało w ciągu tygodnia, a jest brzydka jakby pożar na jej twarzy gasili młotkiem , więc nie martw się :)

Gość jine22
a ja bylam zszokowana, zew do programu przyszly takie nieciekawe dziewczyny:O I jeszcze ta w stringach, ktora brala na litosc historia o rodzicach:O Mieszkam w Poznaniu i na co dzien widuje o wiele piekniejsze dziewczyny tylko one nie sa tak zadufane w sobie, aby wpasc na to, aby isc do takiego programu...

Gość podczłowieczek
nie wiem co to top model, ale Rzata mi się podoba, fhoy:D

najgorsze jest to, jak zaczynamy się porównywać do innych kobiet, bo i po co? :O ta ma ładniejsze nogi, jest wyższa, ma większe piersi, itd.itp. i co to zmieni? tylko tyle, że nasza samoocena idzie gwałtownie w dół! należy właśnie zalety eksponować - nie tylko wygląd. Powtarzać sobie, że przecież mamy, np. dużo znajomych, jesteśmy towarzyskie, wesołe, każdy lubi z nami przebywać, umiemy coś fajnie robić - na pewno masz jakieś zalety! Twarzy sobie nie zmienisz :O ale możesz coś niecoś skorygować - duży/długi nos, wysokie czoło, wąskie usta, małe oczy, krótka szyja, niedoskonałości cery, krótkie nogi - to wszystko da się ładnie skorygować :) wystarczy poszukać odpowiednich kosmetyków, rodzaju makijażu, tudzież dodatków :) nie załamujcie się dziewczyny i zawsze ZAWSZE macie czuć się piękne! :)

Gość karakaj
Przede wszystkim to nie od Boga zależy kto jaki się rodzi ;) ale wiecie co czasami pomaga w samopoczuciu ?? obejrzenie sobie gwiazd bez makijażu ;P

Zawsze chorobliwie się porównuję i będę to robić... Jak ma mnie ktoś wybrać, skoro wokół tyle idealnych, pięknych kobiet? Ale dół!!! Widzieliście je? Prawie wszystkie były cudowne

Gość Ojapierr
Ja tez ogladalam i mam takiego dola,ze glowa mala. Jestem zla na niesprawiedliwosc tego swiata

Gość madagaskarka4646
Na szczescie mam faceta, ktory ma wyjebane na modelki, dowartosciowuje mnie non stop. Mysle ze w txm jest wasz problem

Gość only girlllll
ja tam uwazam że każdemu jest ktoś przeznaczony i nie ma się co załamywać:D w końcu się znajdzie wasz książe z bajki:D ja tak do tego podchodzę:D a no i grunt to zaakceptować siebie bo bez tego ani rusz:D dodam ze mam 19 lat i też jeszcze nie mam chłopaka:D ale się nie załamuję:D cały czas do przodu, staramy sie przede wszystkim:D (dla siebie)

Gość dfvdgfg
nie masz sie co przejmowac, z powodzeniem przeciez mozna walic scieme. kto to sprawdzi? nikt. a co w tej twojej twarzy nie tak ze chcesz ją operowac? pryszcze zejdą a garbaty nos rowniez moze sie podobac i nie jedna z takim wyglada lepiej od innych z prostym/zadartym, a jesli chodzi o te dzieczynki z tego programu to sądzę ze brali to co było pod reką byleby byłą szczupłe bo mordy mają pospolite a bez kilogramów makijazu wygladalbyby jeszcze gorzej, wiec nie jecz, ciesz sie ze w ogole masz twarz i jestes jeszcze sprawna fizycznie i umysłowo