Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskalo

dlaczego włosi wolą blondynki

Polecane posty

Gość kaskalo

dlaczego włosi wolą blondynki z niebieskimi oczami? przecież to brunetki są uważane za najpiękniejsze kobiety świata i to one zdobywają te tytuły

Gość ale to nie wszystko... :)
tak ale ciemnookich brunetek we włoszech jest cała chmara,wiec niebieskooka blondi to cos egzotycznego dla nich;P

bo typowy włoch to daltonista i łatwiej mu w tłumie odnaleźć swoją babę jak jest blondynką, gdyż jak świeci słońce to jej świeci łeb.

Gość PRZECZYTAJ TO AUTORKO
Nie generalizuj kto ci powiedział że brunetki są piękniejsze i lepsze? Przez swoja zawiedziona miłość próbujesz sie mścić na blondynkach Nie widzę sensu. Naprawde nigdy nie słyszałaś żeby blondynka zdobyła koronę najpiękniejszej? Może u ciebie na cygańskiej wsi owszem. Blondynki to z reguły delikatniejszy i bardziej kobiecy typ urody. Nie rosną im włosy łonowe do połowy uda tak jak prawdziwym brunetkom. I nie szaleją tak jak faceci z nadmiaru testosteronu.

Gość kaskalo
słyszałam :) ale w ostanich czasach to brunetki je wygrywają ;)

Gość miura i dadura
Najbrzydsze są sztynki albo farbowane na blond czy na rudo!

Gość jine22
boze, jakie idiotyczne pytanie. Bo kazdego pociaga egzotyka!! Dla nas piekna jest brunetka o latynoskich korzeniach, a dla nich delikatna blondynka o delikatnych rysach:O

Gość LO SO MEGLIO DI TE
NO TO POWIEM CI, ZE SIE BAAAARDZO MYLISZ..!! mieszkalam we wloszech 12 lat i wiem jak jest. I NIE WIEM, KIEDY GLUPI LUDZIE TO W KONCU ZROZUMIEJA!!!! wloch bedzie latal i za brunetka i za blondynka, ale musi byc ona po prostu atrakcyjna. MYSLISZ,ZE NA PIERWSZEGO LEPSZEGO PASZCZURA POLECI, TYLKO DLATEGO,Z E MA BLOND WLOSY I NIEBIESKIE OCZY???? NIC BARZDZIEJ BLEDNEGO!!! WLOSI KOCHAJA OGNISTE BRUNETKI!!! wielu z nich wyjezdza do brazylii lub kuby po zony!!!! sama jestem blondynka, mialam tam niezle branie, momentami az za ciezko bylo :-0 :-0 ALE KOBIETYYYYY, ZEJDZCIE NA ZIEMIE I NIE MYSLCIE STEREOTYPAMI!!!! 🖐️

Gość LO SO MEGLIO DI TE
A JUZ KOLEJNY DEBILIZM, ze wlosi to ciemne wlosy i karnacja :-0 :-0 :-0 :-0 nie byliscie, to sie nie wypowiadajcie. mam wielu znajomych wlochow rodowitych, a nie zadnych mieszancow, ktorzy maja blond wlosy i niebieskie oczy 🖐️

Gość jine22
haha, nauczyla sie jednego zdania i mysli, ze wszystko wie:O:O Rodowity Wloch i blondyn?? Nie rozsmieszaj mnie:D:D Tu nie chodzi tylko o Wlosy, ale o cala twarz, mocne rysy, nos, szczeke.

Gość jine22
zreszta nawet jesli tacy sa, to stanowia moze 5% calego narodu. Wlosi sa strasznie charakterystyczni i nie sposob ich pomylic

Gość Nie wiem, moj facet jest
Wlochem i woli brunetki

Gość LO SO MEGLIO DI TE
ma che cazzo ne sai, cretina, che non sei altro..!! ho vissuto anche troppo in questo paese, x cioe' so quello che dico, coglionaaaaa..!!! :-P :-p

Gość jine22
I z czego sie maly czlowieczku cieszysz? Ze poslugujesz sie wulgarnym wloskim i tylko na to cie stac? Z takimi prostaczkami nie rozmawiam🖐️:)

Gość LO SO MEGLIO DI TE
jine, więc pluj sie dalej, ciężka kretynko 🖐️ tanto non capisci nulla di tutto questo, che ho detto :-D

Gość jine22
rozumiem wszystko i tylko mi ciebie zal, a ty dalej pluj i denerwuj sie, ze nie ruszaja mnie twoje prostackie teskty:)

Gość LO SO MEGLIO DI TE
hahaha..!! a wiec sie jednak posluguje obcym jezykiem co??? :-D :-D :-D znam rownie doskonale 2 inne jezyki obce. :-p :-p a z tymi madrosciami to lepiej sie schowaj. nie bylas, nie widzialas, to sie nie wypowiadaj!!! 🖐️

Gość jine22
trudno nie rozumiec prymitywnego jezyka jakim sie poslugujesz:D. Jestes zwykla prostaczka, ktora przynosi Polkom wstyd za granica.

Gość LO SO MEGLIO DI TE
hahaha..!! nie rozsmieszaj mnie, albo szybciutko daj dowod, ze rozumiesz :-p :-p i to dokladnie, slowo w slowo :-p :-p se no, sei una semplice ignorante, che non sa, che dire e spara le cazzateeeee..!! :-p :-p :-p

Gość jine22
haha, musialabym upasc na glowie, aby udawadniac prymitywnej osobie, ze rozumiem jej wypociny. Uwielbiam obserwowac jak takim prostaczkom piana z ust leci z frustracji:)

Gość LO SO MEGLIO DI TE
no tak: jine-cretine zrozumiala jedno slowo i na jej podstawie mowi, ze uzywam prymitywnego jezyka, ahahahahaaaa..!!! :-D prymitywna to jestes ty pieprząc trzy po trzy, podczas, gdy nie masz żadnego pojecia w kwestii, wiec MILCZ..!!! 🖐️

Gość kaskalo
spokojnie dziewczyny ;p

Gość jine22
uuuu, podloz sobie recznik pod brode, bo piana leje sie juz na powaznie:)

Gość ty jine czy jak ci tam
odpusc bo nie masz racji i widac ewidentnie ze to ty dalas ciala na calej linii :-0 :-0 :-0

Gość jine22
kaskalo, ja jestem baardzo spokojna, tylko ten prymitywny piesek sie pieni i podnieca faktem, ze nauczyl sie paru przeklenstw po wlosku:D

Gość LO SO MEGLIO DI TE
przeciez ja sie z ciebie smieje, a nie denerwuje, wiec nie wiem, o czym tam rzęzisz, ignorantko :-p :-p 🖐️

Gość jine22
z czym nie mam racji jesli mozna wiedziec? Ze stwierdzeniem, ze przewazajaca wiekszosc Wlochow to bruneci? Pojedz do Wloch, to sie przekonasz, tylko wczesniej pytaj sie, czy ktos jest wlochem, bo jest tam mnostwo obcokrajowcow🖐️

Gość ty jine czy jak ci tam
no ale zaczelas ty nabijajac sie ze sie nauczyla 2 slow czy cos tam a widac ze ona zna jezyk. to ty dalas ciala wiec sorry :-0 :-0 :-0

Gość jine22
gdybys znala wloski, wiedzialabys, ze pisze same prostackie wulgaryzmy. Ja w przeciwienstwie do niej nie musze udowadniac, ze znam wloski anonimowym nickom🖐️