Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irviing_

POMOCY!!

Polecane posty

Gość Irviing_

Potrzebuję pomocy! Ukończyłam kurs na prawo jazdy, zdałam nawet egzamin, ale wyjeździłam 26 godzin a nie 30. Instruktor dzisiaj ma mi przywieźć kasę za te 4 godziny, ile powinien mi oddać? Kurs kosztował 1300zł, a godzina dodatkowa kosztuje u niego 50zł no i nie wiem na ile liczyć :/ od czego to zależy.

Gość podczłowieczek
jak zdałaś prawko to pyerdol i nie oddawaj ;)

Gość Irviing_
To moja kasa, więc chcę zwrot za to, co nie wyjeździłam ;D Ale nie wiem, na ile powinnam liczyć, ewentualnie się wykłócać, bo pewnie będzie chciał oszukać.

a czy ty masz tu cos do gadania ile ma ci oddac?? odda ci tyle ile uwaza zreszta sam pewnie umieliczyc wie ile kosztuje u niego godzina

Gość podczłowieczek
aaa nie doczytałem :) w takim wypadku to chyba nie masz na co liczyć, bo w papierach masz wpisane 30 i przy każdej godzinie jest Twój podpis, przynajmniej tak musiałobyc kiedy ja robiłem prawko. Żeby zapisać się na egzamin, musisz mieć papierek o ukończonym kursie, czyli że wyjeździłaś 30h🖐️

Gość Irviing_
Boże :/ chyba mam coś do powiedzenia, prawda? Zapłaciłam za kurs w dodatku nie wyjeździłam całego wiec chciałam wiedzieć, czy odda mi tak, jak za dodatkowe czy co. Potem mi odda 100zł i co ja z tego mam, albo jeszcze mniej :/

Gość Irviing_
No oszukał mnie, bo te 4 godziny miały byc przed egzaminem :/ Ale niby ma tu przyjechać i kasę oddać i chcę wiedzieć, ile mi się należy no.

powinien ci oddac jak za normalna godzine a nie dodatkowa. ja mialam godziny po 40 zl wiec ty mysle ze powinnas dostac nie cale 200 zl

Gość podczłowieczek
wydaje mi się ze da tyle ile będzie chciał, i wyboru nie będziesz miała ;)

Gość Makabra....
dokładnie należy Ci się 160 zł i ma Ci zrobić dobrze, na przykład zabrać do kina , ajk jest przystojny, jak nie to skosi Ci trawnik przed domem ...

Gość Irviing_
Jest stary, chamski i obrzydliwy, może dać nawet 140zł byle by oddał i do widzenia, nie chcę mieć z tym człowiekiem do czynienia.