Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaneta2525

MAM DOŚĆ FACETÓW !!!!!! OD DZIŚ BĘDĘ BAD GIRL !!! ;(

Polecane posty

Gość zaneta2525

mam dosc facetow !! mam dosc bycia grzeczna dziewczynka z zasadami,pierdziele to !!! i tak dostaje kopa wiec po co mi to ?? bede sie nimi bawic tak jak oni mna !! 3 lata a on odchodzi,bo cos mu nie pasuje i zdradza!!niech spada!! nie chce zadnego,bede sie nimi bawic,bede zimna,su** !!! spotkania -owszem do jednego !! bede kusic i olewac!! mam ich dosc ;( jak mogl mi to zrobic!! nienawidze go !! :((

Gość zaneta2525
bede !! tzn.znajde sobie jednego kolesia,jakiegos kolege i z nim bede niezobowiazujaco !! koniec z milosciami,ja im nie ufam,nie ufam facetom!!zero oddawania serca,czasu,troski,milosci ;(

Gość popieram:)
popieram koleznak:D

nie warto facetami sobie zaprzatc glowy

Gość zaneta2525
no,chociaz jedna :) oni sie nami bawia??super,to my tez !! calowanie,kuszenie,dotykanie,ale tak niech spadaja!! juz zadnemu nie zaufam,nie oddam swojego serca!! nie ma szans!! nie zasluguja na to,pobawia sie i pa!

Gość centuri_on
uspokój się i nie bluźnij - już niedługo znowu przyjdzie Ci ochota na zabujanie się i wszystko wróci do normy

Gość certified
powiem Ci, że to jest fajne uczucie być z kimś bez zobowiązań i patrzć na to, jak ten ktoś się angażuje, a Ty masz go gdzieś.. ja jeszcze jestem taka, ze jak ja mam już dość, to mówię -idziemy spac.. i idziemy, robi wszystko co mówie.. całe życie było na odwrót... tylko wiesz.. żeby potem kara Cie za to nie spotkała. ja też to chcę urwać za jakiś czas, bo wkurzaja mnie jego telefony itd... i ze jest taki nieporadny życiowo.. a ja chcę iść dalej i nie mieć wyrzutów sumienia.. bo potem może być znowu na odwrót sytuacja i tak w kółko..

ostatnio zrobilam cos podobnego swoejmu bylemu, zranil mnie ale chcial wrocic powiedzialam soko byzknelismy sie i mu powiedzialam ze zrobilam to bo chodzilo mu oseks i sie facet zlamal bo mnie kocha i chce do mnie wrocic :D haha

Gość zaneta2525
a niech beda,ja tez bede ! nie ma juz milosci,nie ma niczego :( zadnego pokochania,nic ! kolega wystarczy :(

bzykalam sie z nim dla seksy i bylo zajebiscie jak nigdy dotd i z checia bym to powtorzyla :P

Gość zaneta2525
popieram - i olej go !! niech wie co stracil ! ten moj tez bedzie zalowal ! :( certified - ja teraz tak zaczne robic.nic wiecej,zadnej milosci,tylko bez zobowiazan.bo co?znowu sie zakocham i nic z tego nie wyjdzie,za kilka lat przejdzie ot tak! i zostane sama z palcem w ... :( koniec z angazowaniem :(

nie potrafisz być bad girl :D z tym się trzeba urodzić i - wybacz szczerość - strasznie infantylne takie "postanowienie" ( i określenie)

Gość centuri_on
i tak co innego piszecie , co innego myślicie , a co innego chcecie ech kobietki :P

Gość zaneta2525
bede dawać dupy za talerz zupy

mozna sie nauczyc byc bad girl, to nie jest takie trudne,mialam dobrego nauczyciela i czennica przewyzszyla mistrz hahaha :D

Gość zaneta2525
z ta dupa to podszyw ;/ bede zla dziewczynka ! obiecuje to sobie,zmienie sie,bo nie warto byc dobra w tych czasach .. bo sie tylko kopa w dupe dostaje! a ciezko sie pozbierac po czyms takim

Gość i ja z tobą
autorko, zapisuje sie do Twojego klubu.popieram Twoją postawę.wykorzystac, wziąć czego się potrzebuje i olac, tak jak oni robią to z nami.kibicuję Ci i robię to samo.dość rzewnych historyjek i moich łez, zaden z nich nie jest tego wart.niech spadają na drzewo:)

Gość celopatra
NB dlaczego uważasz.. że tzreba sie z tym urodzić??? kobiety się takie stają przez facetów i na odwrót.. bo po prostu ktoś kochał bardziej i poczuł się zrniony.. więc nie pieprz głupot. to nie jest infantylne

Gość zaneta2525
ciesze sie,ze sa takie dziewczyny jak ja :) koniec z wykorzystywaniem naszego serca,milosci,dobroci!! nie zasluguja na to! teraz my zabawmy sie nimi.ja zostalam strasznie zraniona i to on spowodowal ,ze tak sie zmienilam.przez niego stane sie zla dziewczynka,bo spowodowal ze nie wierze w milosc ! nie wierze w facetow ! psy na baby i tyle ! jak zle w zwiazku to leca sie pocieszyc i zwalaja wine na kobiete!! pff..olac ich !!

Kobiety sa zbyt wrażliwe żeby stac się taką zimną suką od zaraz ! Jeżeli stanie na Twojej drodze super facet zmiękniesz każdy dąży do miłości każdy chce kochac i być kochanym ! Zreszta sorry ale Ja sobie nie wyobrażam seksu bez uczucia .. to co będziesz sie oddawac jak suka psu .. bo tak np. suka lata za psem aby ten ją zapłodnił zeby miała malusie pieski ..instynk zwierzęcy ! Teraz jesteś zła bo łajdak Cie rzucił ,ale nie każdy jest taki poprostu byłaś ze złym facetem i ten jego ruch tylko powiennien Cię w tym uświadomić ..ciul z nim niech idzie w cholere ! ale z tego co piszesz Ty chcesz się przez jego odejście skurwić ..czy warto..??

tez mnie facet zranil, to ja zranilam jego i mam ochote bzykac sie z facetami tylko dla seksu a uczucia przerzucic na kobiety :P

Gość zaneta2525
ale ja juz nie chce sie angazowac,boje sie.mialam tyle planow,mowil ze kocha,a nagle pach - zdrada.i koniec z nami,bo juz nie kocha.ot tak.po zdradzie.nie chce faceta,nie chce milosci,nie chce tego przechodzic!bo jest dobrze na troche a pozniej co sie dzieje?? i tak,bede to robic bez zobowiazan,znajde sobie jednego i tyle.

Gość zaneta2525
popieram - dokladnie !! :D faceci nie sa warci naszej milosci ! bo pozniej tylko lzy i cierpienie.

zaneta2525>>> ostatnio mam takie same podejscie,nie angazowac sie bo zawsze bedzie sie zranionym,szkoda czasu na zwiazki juz nawet dziecko mozna samej wychowac jak kiedys instynkt macierzynski mnie dopadnie

nie jest infantylne? :D ja myślę, że wszystkie "złe dziewczynki" z tego topu to przedział 16 - 20 lat :p sorry ale tak wnioskuję po dziecinnych wypowiedziach - przywilejem ludzi dojrzałych emocjonalnie jest pogodzenie się z niepowodzeniami i podejmowanie w przyszłości lepszych decyzji i wyborów (a nie powielanie cudzych zachowań, co i tak jest trudne, bo przejście z pozycji ofiary do pozycji kata to nie taka znowu prosta rzecz) :)

Gość zaneta2525
popieram - otoz to.a faceci nie sa nam do niczego potrzebni!teraz my sie nimi bawmy,niech spelniaja nasza zachcianke,nasze pragnienie i tyle,wypad,pa :) mam ich dosc! drugi raz zraniona,gdzie ten drugi to po 3 latach i tylu wspomnieniach,planach,slowach ! mam ich dosc,nie zasluguja na nas!

wiążąc się powinniśmy liczyc się ztym ,ze ta wielka miłość się kiedys skończy , każdy musi przejść jakiś kryzys jakieś rozczarowanie ..po to żeby jakieś doświadczenie wynieść .., a właściwie zdobyć ! Nigdy nie jest pięknie cały czas , Twój facet to był łajdak ,świnia i egoista ..no , ale w sumie lepiej teraz niż później ciągnąć coś gdzie nie był by szczęśliwy , i mydlic Ci oczy !!!!! Co do miłości tak jak i do (ruchu na drodze) powinniśmy miec ograniczone zaufanie .. nie wierzyc w piękne słowa tak do końca ..bo bardzo często okazują się PUSTE !!!!