Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniechęcony mąż :(

Moja żona

Polecane posty

Znudziła mi się moja żona. Mam dość ciągłego zabiegania, jęczy mi ciągle, a w łózku zero daje od siebie. Mówiąc szczerze: Jest dla mnie gównem. Jest tu jakaś chętna na dobry seks? Ja 34 lata dobrze ustawiony, sprzęt sama ocenisz.

Gość misia444
Ty sam jesteś gównem choyu

hehe,ale pajac z Ciebie....ta kobieta ma racje,gowno dajesz bo gowno mozesz dac...nic wiecej..

Gość misia444
i reklamujesz dobry seks? jakby był dobry to i żona byłaby inna bo zadowolona

Gość koslawa mariola
ale pieprzycie :o zony zwylke jecza i to niekoniecznie podczas seksu :P taka juz uroda zon a mezowie...coz...oszczedze komentarza :o:D

na razie uprawiam seks ze swoim kuzynem

To podszyw, moja żona nie zaspokaja mnie, robi awantury o byle pierdołe, jest dziwna, jest dla mnei gównem bo nie zachowuje się jak kobieta.

musze sie zapokajać sam, czasem sobie sam obciągam ustami, takiego mam sprzęta

Gość drunken_sailor
Wgraj tu zdjęcie swojej żony!!

Gość misia444
a ty??? ty zachowujesz sie kak choy

Byście inaczej mowiły jak by wasz mąż zachowywał się irracjonalnie. Jestem facetem z krwi i kości i pragnę prawdziwej kobiety, a nie gówna w postaci mojej żony

Gość Pyton Wielki
Chciałbym ci nakłaść po ryju. Masz ochotę ma dobry boks?

chce żebyś mnie zapinał w kakało

Gość znudzona37
Ja np. rozumiem, że możesz być znudzony, że szukasz kogoś, bo masz swoje potrzeby. Ja też je mam. Mój mąż też nie jest taki jak powinien być, podobnie jak twoja żona, ale to nie znaczy, że jest dla mnie gównem. Jest człowiekiem i jak każdy wymaga szacunku. Mogę go już nie kochać, czy nawet nie chcieć, ale muszę go szanować. A ty z takim podejściem chyba raczej kobiety nawet do seksu nie znajdziesz, bo niestety pokazujesz, że nie szanujesz ludzi. Ale cóż... życzę powodzenia, może się mylę. :)

A nie mówiłem.Nie ma na tym świecie szcześliwego żonatego faceta.Autorze skoro się piwa nawarzyłeś to teraz go pij całe życie,ja na twoim miejscu to skryci bym sobie cierpienia i zabił bym tą żonę.Dostaniesz 25,wyjdziesz po 15 latach i masz święty spokój i jeszcze sobie szczęśliwie pożyjesz.Wybór należy do ciebie.Mam nadzieje że faceci co maja się zamiar ożenić poczytają ten temat i będzie to dla nich przestrogą .

Gość znudzona37
Oj Rybaku, chyba w tym momencie większą przestrogą będzie to dla kobiet. Tak niestety przeważnie myślą o swoich żonach faceci. Tyle, że ten miał odwagę powiedzieć to na głos. :(

Przepraszam bardzo zanim mnie zaczniecie obrzucać fekaliami moze byscie zastanowili się kim jest ta kobieta, że nazywam ją gównem? Kiedyś mnie zdradzała z jakimś frędzlem, wybaczyłem jej to, potem zmieniła swoje zachowanie, zaczela byc roszczeniowa, nie szanowała mnie, to dlaczego ja mam ją szanować? Uważa się za nie wiadomo kogo, uważa ze to ja powinienem na nią zapieprzać do roboty bo ona królowa nie będzie pracowala, a na ciuchy i tipsy chce. Jak chciałem mieć dziecko z tym czymś, to odmawiała mówiąć, że nie chce sobie swojego ciała niszczyć więc o co wam chodzi? Dla mnie taka kobieta to gówno i nie dziwcie się ze tak o niej mowie.

Gość znudzona37
Czegoś tu nie rozumiem- to gdzie miałeś oczy jak ją brałeś, nie zrobiła się taka z dnia na dzień. No i co cię w takim razie przy niej trzyma, bo w tym momencie chyba nie dzieci.

Gość znudzona37
Może jednak Rybak miał rację, to wszystko też przestroga dla facetów, ale tych co chcą za żony ładne, zadbane, ale puste lalki.

A Ty dla mnie jesteś zwykłym kutafonem.I skoro Cię zdradzała to chyba nie ona jest gównem ale Ty skoro nic nie robisz a w łozku byłeś jakąs pizdą skoro musiała szukać zaspokojenia gdzie indziej.A skoro jej wybaczyłeś to już Twój problem.Poza tym "widziały gały co brały"jak wlisz pustą laskę to masz :O

Rybak ma zawsze rację,tylko że nikt rybaka nie słucha i tylko nazywają go idiotą,a potem faceci płaczą ze mają takie gówna i kurwy w domu.Musicie wiedzec o tym ze w każdej kobiecie prostytucja jest jej naturą,każda kobieta to prostytutka,kocha materializm i chce dobrze żyć,żadna kobieta nie da za darmo dupy.Każde danie przez babę dupy składa się na kalkulacje,czasem gdy się jej to nie opłaca to zasłania się bólem głowy,ale jak chce zaciągnąc faceta przed ołtaż to zasłania się przekonaniami religijnymi.Wszystko zrobi żeby dzięki cipie łatwo i dobrze żyć

Gość jesteście siebie warci
zdrady sie nie wybacza, masz nauczkę

Gość majdalenaa
rybak ty bezwartościowy śmieciu, wal sie na ryj i nie oceniaj wszystkich kobiet miarą swojej starej!!!!!!!!!!

Zgadzam się z Tobą rybak, niestety dawno bym wziął z nią rozwód, ale to gówno jest córką mojego szefa :/

w dodatku musze szefowi robić dobrze ustami

moja stara mnie wysrała na polu

wyruchały mnie wszystkie miejscowe pedały