Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obywatel Polski

PO POdwyżki POdatki POparany rząd

Polecane posty

Gość Obywatel Polski

Ludzie może w końcu coś zrobimy z tym rządem wyjdziemy w milionach na ulicę tak jak to było w Argentynie... Ile można znieść tych POdwyżek ile można znieść tych nowych wiadomości o POdwyżkach.. Mam nadzieję ze ten temat się rozrośnie i w końcu osiągniemy swój cel a Polska będzie krajem przyjaznym dla swoich obywateli.. A nie tylko dOnaldowy kraj oszustów.

Gość my się podwyżek nie boimy
lepsza PO i podwyzki podatków niz PiS i obniżki podatków

Gość ale dalej głosujemy
na prawicę.

Gość Obywatel Polski
A ty co taki bogacz jesteś ??? Ze masz w dupie wszystko. Przez takich jak ty rząd mnie w dupę ruch... Nie nie zarabiam 1000 zł jak co niektórzy nie jestem zwolennikiem Pis-u nie mam 40 lat nie, nie popieram działań kościoła w taki sposób ale w dupę nie pozwolę się dymać. 1000 zł z mojej pensji to podatki a wszystko idzie w górę co to ma być -- to jest nienormalne....

Gość my się podwyżek nie boimy
Prrecz z PiS. PiS to niesamowite zło i wstyd dla Polski.

Gość SexoMan
Nie bój się podwyżek....haha Zobaczymy jak 50 % procent Polaków lub więcej nie będzie miało kasy na chleb zobaczymy jak będziesz się cieszył jak dostaniesz kosę bo jakiś typ po sępi się na złotówkę hahahahaha zobaczymy jak samochodziki będziecie trzymać w zbroi

Gość Kafe Prześmiewca
Ja bym się raczej bał wzrostu bezrobocie niż bezpośredniego obciążenia finansowego, które jest najczęściej skutkiem manipulowania podatkami. Ale co tam. Wielkie korporacje i duzi przedsiębiorcy uwielbiają wysokie podatki, bo w ten sposób najłatwiej o wykoszenie małej konkurencji z rynku i mało płatnych niewolników.

Gość Obywatel Polski
Najgorsze jest to że ludzie zatłumieni zgadzają się pracować za takie grosze gdzie za granicą na takim samym stanowisku zarabiają 50 procent lub więcej.