Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoteczkaMareczka

Przyjaciolka mojego chlopaka doprowadza mnie do rozpaczy

Polecane posty

Gość KoteczkaMareczka

kochani pomóżcie bo nie wiem co robić... jestem studentką, mam chłopaka a on ma PRZYJACIÓŁKĘ. mój problem polega na tym ze owa przyjaciółka ma z nami zamieszkać od października. ja głupio zgodziłam się, no bo przecież ja tez ja bardzo lobię, tyle ze już przy szukaniu nowego mieszkania pojawiły się problemy, bo ona ma to w dupie chce przyjść na gotowe. tak jakoś czuje ze może nam namieszać w związku, boje się ze to ja będę się przejmowała spawami organizacyjnymi, a ona cóż będzie spokojna. i ja będę sfrustrowana i wymagająca i w takiej sytuacji MÓJ CHŁOP wybierze ja;-( pomocy

Gość nnnikn
to jest bardzo mozliwe

Gość KoteczkaMareczka
glupia chyba jestem, ale ona ma faceta

Gość bnbnbnb
twój chłop zrobi jak zechce, on nie jest twoją własnoscią i nawet jak wybierze ją z pewnych pobudek to tobie nic do tego, dotkliwe ale prawdziwe

Ja bym sie nie zgodziła na takie coś. Powiedz lasce, że jak chce z wami mieszkac to niech sie udzieli w szukaniu mieszkania, bo w koncu zostanie na lodzie. A chłop jak bedzie chciał tak zrobi, ale już lepiej bylo zrobić jak ja czyli postanowic zamieszkac z chlopakiem i jego kolega:)

Gość vasanna
Skoro już "umyła ręce, to szukaj czegoś dla 2 osób i powiedz, że takie właśnie znalazłaś, a było na tyle atrakcyjne, że żal było odpuścić, ale że będzie mogła Was odwiedzać. I niech sobie szuka sama.

Gość barabarabab
ile ty masz lat dziewczyno ze wierzysz w przyjazn miedzy chopem i baba? nie ma czegos takiego. predzej czy pozniej pierwsza albo druga strona sie zakocha... moj byly studiowal z laska ktora byla jego rzekoma przyjaciolka, wiem ze dla niej mnie zostawil a caly czas twioerdzil ze to tylko jego kolezanka i tak pozostanie, ja wiedzialam ze on cos do niej poczul ale nawet po zerwaniu zapieral sie ze nic zupelnie do niej nie czuje nie czul i nie bedzie czul. pewnego wieczoru zadzwonil zaplakany do mnie ze chyba sie zakochal w tej swojej "przyjacioleczce" na co ja widzisz kretynie a ze mnie idiotke robisz. jesli teraz znajdzie sie facet z "przyjaciolka" to ja to odrazu koncze!

Gość KoteczkaMareczka
bnbnbnb wiem ze nie jest moja własnością i masz częściowo racje. tyle ze wpakowałam się przez własną głupotę w sytuacje która może zniszczyć długą, piękną i rokująca relacje. rozumiesz? a teraz głupio się wymigać

w życiu bym się nie zgodziła.bałaś się odmówić?no to się nie zdziw,jak on zacznie z nią sypiac za waszymi plecami,a ty będziesz od gotowania,sprzątania itp.

Gość barabarabab
acha a widzialas tego jej faceta? widzialas ja w jego towarzystwie?

Gość KoteczkaMareczka
mimo wszystko wierze w taka przyjaźń. sama mam przyjaciół i traktuje ich jak braci, wogole mnie nie kręcą(bleeee). a nie chce mojemu w zaden spoob pokazac ze jestem zazdrosna co rodzi frustracje

Gość KoteczkaMareczka
barabarabab znamy sie dosc dobrze z jej chlopakiem. nie balam sie odmowic, nawet chcialam. teraz tylko nie wiem jak sie wykrecic

Gość KoteczkaMareczka
barabarabab, wspolczuje

Gość bnbnbnb
jesli twój chłopak cie zostawi dla niej to znaczy ze nie jest w tobie zakochany na tyle aby nie chciec od kolezanki czegos wiecej jak kolezenstwa, ale co panikujesz na przedstarcie, przyjaciolka moze byc brzydka lub pusta albo jedno i drugie, jesli sie zakocha to trudno, bedziesz wiedziała z kim chodziłas, ludzie nie zakochują sie na złosc komus, bo przeciez sie nie da i gdyby doszło do tego a pozniej by sie tłumaczył chwilowym zauroczeniem to na twoim miejscu nie dawałabym mu szansy

Gość bnbnbnb
a przyjazn miedzy kobietą a mezczyzną istnieje, sama mam takiego prawdziwego przyjaciela w dodatku przystojnego i dobrze zbudowanego (nie to co niejeden mi wmawiał swoją przyjazn do mnie kładąc przy tym swoją reke na moim tyłku) i wskoczylibysmy za sobą w ogien i patrzac na nas z boku mozna pomyslec ze jestesmy ze sobą bo tak sie lubimy ale... tak nie jest i mamy do siebie ten dystans ktory pozwala nam na tyle ile potrzeba do samej przyjazni

Gość KoteczkaMareczka
bnbnbnb w sumie niezla rada bardzo mnie podbudowalas, tylko ku...... ja po prostu moge byc sfrustrowana jej olewczym stosunkiem, a nikt nie wytrzym z frustratka, z drugiej strony nie chce pokazac zazdrosci i jeszcze wyjsc z tego z klasa

Gość bnbnbnb
zawsze mozesz zmienic zdanie, nie mozesz sie tak przejmowac reakcją ludzi, tu chodzi o twoj komfort a nie jej, pogadaj z chłopakiem, jesli zacznie sie burzyc to mozesz cos podejrzewac, bo dla niego to ty powinnas byc wazniejsza a nie przyjaciolka

Gość KoteczkaMareczka
może i racja tyle ze ja nie chce psuć ich przyjaźni, bo do tej pory byłam pewna ze on mnie z NIKIM nie zdradzi, ale jak wyobrażam sobie moje i jej relacje w mieszkaniu mam wątpliwości. po prostu sa osoby z którymi się fajnie kumpluje a niekoniecznie mieszka

Gość bnbnbnb
to wyraz sie jej jasno, ze ona tez powinna szukac, masz prawo a nawet obowiązek jej tak powiedziec, jesli sie sfocha to bedzie tylko o niej swiadczyło, a to przebywanie razem z nią pokaze ile twoj facet i ona są warci

Gość KoteczkaMareczka
mówiłam, tyle ze moje argumenty nie trafiają bo po cóż tak wcześnie? wg niej, a wg mnie teraz czas zaczynać żeby było coś sensownego. ale macie racje ze muszę postawić sprawę na ostrzu noża bo zbyt dobra chyba jestem. zaczynam się męczyć

Gość popieramcie
dokladnie wszystkie moje przyjaznie z facetami mialy swoj kres ; ) naiwna sie nieraz ludzilam doploki nie zaczeli mnie calowac przypadkowo heh

Gość popieramcie
moj chlopak nie chce slyszec ze bd z jakos moja koelzank mieszkac heh