Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce kropka

niby nic, a jest mi zajebiscie przykro....

Polecane posty

Gość w kropce kropka

spotkalam moja byla bardzo dobra kolezanke, powiedzialysmy sobie tylko czesc. teraz dowiedzialam sie co o mnie mysli... ze wygladam jak stara baba i mocno przytylam... niby mma gdzies jej zdanie, a jednak....

Gość to Ty, K...?
?

Gość Lynch nie reżyser
przykro, przykro, zmobilizuj się do dbania o siebie

Gość marusia z cofniętych
aaaaaa przestań;) nie warto takim idiotkom czas poświęcać,wiem co czujesz,ja odsunęłam wszystkie znajomości typu - obgadywanie innych,bo wiesz jak mi gadają na kogoś to i komuś na mnie:O zero kontaktu,wykreśl tą znajomość ze swojego życia bo to tępe jak chuj:O a swoją drogą czegoś tam jednak Ci zazdrości że tak gada pizda jedna;):D

Gość w kropce kropka
twierdzi ze to nie zlosliwosc z jej strony, tylko prawda. juz dawno nie jest moja znajoma. po prostu sie minelysmy na ulicy.

Jeśli nie wyglądasz staro i nie jesteś gruba,to powiedziała ,masz fajnego faceta albo odnosisz sukcesy to powiedziała to z zazdrości i czystej złośliwości. My baby takie jesteśmy, odpowiedz sobie szczerze czy ty nigdy nie zrobiłaś tak jak ona? Czy nigdy nie obgadałaś jakiejś dziewczyny? Nie skomentowałaś jej fryzury ,figury ,stroju? Lubimy się w ten sposób dowartościowywać, nawet w najłądniejszej dziewczynie szukamy wad, zamiast przyznać ,że jest ładna. Jest ci przykro, bo boisz się ,że ona może mieć rację , czy dlatego ,że twoja koleżanka jest wobec ciebie fałszywa?

Gość Lynch nie reżyser
chodzi o to, żeby czuć się ze sobą na tyle dobrze, żeby takie cos nie bolało

Gość w kropce kropka
nie jest moja kolezanka....... byla nia kiedys. pare dni temu mijalysmi sie na chodniku i takie ja wnioski naszly. nie mialam tego dnia makijazu, moja cera nie wygladala zbyt dobrze i krotko spalam. fakt przytylam ale maks 3 kilo, nie sadzilam ze az tak to widac, zwlascza ze widzialam mnie doslownie sekunde i mialam na sobie kurtke itd,...

No zrobiłaś po prostu na niej złe wrażenie, jak ty byś ją spotkała w takim stanie, to też byś tak skomentowała. Nie przejmuj się, dbaj o siebie i tyle.

Gość niektóre laski wyobrażają
sobie że taka gadka to wyświadczanie przysługi "bo kto jej powie jak nie ja?!" zapominają: a. każdy ma w domu lustro b. lepiej się sobą zajmować niż wpieprzaniem się w cudze sprawy nie przejmuj się, ona doskonale wiedziała że sprawi ci przykrość, pewnie taki był jej cel życie to nie wybieg dla modelek