Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porcelanowa lalka

Jakie buty wybrac?

Polecane posty

Gość porcelanowa lalka

Wiem, ze juz dzis zakladalam temat o torebkach:) ale okazalo sie ze moge wydac troche wiecej i postanowilam zainwestowac w buty.W przeciwienstwie do torebki buty nie beda do pracy a na jakies okazjonalne wyjscia. Ktore z nich byscie wybrali: http://www.deluxury.pl/index.php?p13015,czolenka-dior-bd-105 http://www.deluxury.pl/index.php?p13035,czolenka-gucci-bg-91 http://www.deluxury.pl/index.php?p12286,czolenka-versace-bv-20 Ja osobiscie na razie sklaniam sie ku butom nr 2 ale oczywiscie jak pisalam jestem niezdecydowana wiec raz jeszcze prosze byscie napisaly, ktore wedlug was sa najladniejsze.

Gość porcelanowa lalka
podnosze i czekam na rady kobiet:)

Gość adddaa
Buty ze zdj nr 2 najfajniejsze :)

Gość porcelanowa lalka
dzieki za pierwsza opinie:)

Gość XXzabawnaXX
nr. 1 najlepsze chyba , chociaz szczerze to zadne mi sie nie podobaja gdzie ty teraz załozysz buty z odkrytym palcem ?

Gość MakeMeHappy
Wg. mnie najładniejsze są pierwsze. Drugie może i ciekawsze, ale jednak obstawiam te pierwsze.

Gość porcelanowa lalka
To maja byc buty na wyjscia wieczorowe co nie znaczy ze bede w nich spacerowac po ulicy:) Mam na mysli bardziej spotkania na bankietach, przyjeciach czy tez rodzinnych uroczystosciach.

Gość MakeMeHappy
Hehe, "Zabawna", pasuje ci ten nick :D

Gość NayNay
dwójka jest spoko ;) tylko ta szpila taka wiejska deko ;/ ale tak są bardzo ładne;) jedynka z daleka ładna ale z bliska jakas koronka czy ch** wie co ;p

Gość piczkaxxxxxxxxx
ale po ulicy tez trzeba przejsc kawałek jesli nawet idziesz na jakis bankiet a jesli idziesz zimą ? przeciez do takich butów sie rajstop nie zakłada

Gość NayNay
bo si ę zakłada pończochę ;] a w zimie można założyć kozaczki a potem zmienić na takie ;]

Gość porcelanowa lalka
na razie mamy jesien a nie zime:) Tyle co trzeba przejsc wysiadajac z samochodu to naprawde nic

Gość piczkaxxxxxxxxx
ponczoche, a co za roznica? przecie na palcu i tak bedzie widac szew co wy gwiazd na dywaniku nie ogladacie?

Gość porcelanowa lalka
przeciez ja nie planuje zadnych rajstop czy ponczoch zakladac:) Wydaje mi sie ze takie buty na jesien moga byc jesli chodzi o jakies imprezy zamokniete. Na spacery to wiadomo ze odpadaja

Gość NayNay
w pończochach nie widać szwów , nie wiem jakie pończochy nosisz ale ja nosze takie że szwów nie widać.

Gość piczkaxxxxxxxxx
nie nosze ponczochów :P ale i tak nie powinno sie zakładac, to jest w złym guscie tak samo jak zakładanie takich butów na gołą stopę zimą

Gość porcelanowa lalka
nie pytam sie o ponczochy czy zakladnie tych butow zima (zima nosi sie zakryte czolenka). Pytalam tylko o to ktore bardziej sie podobaja, bez obaw nie zaloze butow z odkrytymi palcami kiedy bedzie zima i snieg:)

Gość kolyndara
wcale nie jest w złym guście , kto tak powiedział? po to są bez szwów właśnie. 1 ma ok szpile a 2 ma ok reszte tylko ta szpila mi nie pasi. kwestia gustu

Gość porcelanowa lalka
tak tylko sie wypowiem odnosnie ponczoch- po co kupowac te ze szwami na palcach? To troche bez sensu. Ja nie kupuje takich bo to wg mnie wyglada tandetnie i niewazne czy widac palce w butach czy tez po ich zdjeciu.

Gość porcelanowa lalka
moze jeszcze ktos sie wypowie odnosnie butow podanych w pierwszym linku? Bede wdzieczna:)

Gość porcelanowa lalka
znow podbijam

Gość porcelanowa lalka
nie ma juz kobiet zainteresowanych moda? No nie wierze jakos, przeciez to forum dla kobiet

Gość Steella
niezłe ceny, jak z kosmosu :O

Gość porcelanowa lalka
ceny nie sa tematem tylko buty

Gość porcelanowa lalka
camember masz racje niby tak, ale z drugiej strony wizualnie bardziej podchodzi mi Gucci. A mimo wszystko sie waham dlatego pytam o zdanie. Dzis torebke pomogly mi kobietki z tego forum wybrac i z tego powodu pytam teraz o buty

Gość Steella
nie interesuje mnie co jest tematem-piszę o mi się podoba lalko 🖐️

Gość porcelanowa lalka
no to napisz jakie buty ci sie podobaja:) Bo jesli chodzi o cene to akurat nie jest ona dla mnie wazna