Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak? no jak?

Gdzie/jak poznaliści swoją dziewczynę/chłopaka??

Polecane posty

Gość jak? no jak?

Cześć :) Mam prośbę, napiszcie gdzie lub w jaki sposób poznaliście swoją dziewczynę/chłopaka/żonę/męża?

1. w Kościele :classic_cool: (oboje lat 13) byliśmy razem pół roku. 2. i 3. w szkole :) (ja 16, jeden z nich 16, a drugi 18) po 5 miesięcy z każdym 4. na wakacjach, konkretnie podczas spaceru na plaży(ja lat 17, on 16) spotykaliśmy się kilka miesięcy, nie pamiętam ile. 5. na spotkaniu w gronie znajomych - przyjechałam na ich osiedle, byliśmy razem na ognisku, później poszliśmy do Pub'u, a na koniec trochę chodziliśmy w grupie po mieście (ja lat 18, on 22) sporykaliśmy się pół roku 6. zainteresował się mną gość na kółku debatującym, gdzie był dla mnie na początku troche wredny i twierdził, że zawsze musze mieć ostatnie zdanie (ja lat 19, on 22) spotykaliśmy się 3 miesiące 7. na basenie, kiedy akurat leżałam na leżaku i popijałam mój ulubiony trunek.. :D (ja lat 19, on 25) spotykaliśmy się 2 miesiące 8. na przystanku, gdzie czekałam ok. 10minut, wymieniliśmy się numerami, później się spotykaliśmy przez 3 miesiące(ja lat 19, on 26) teraz mam 20lat od kilkunastu dni i jestem chwilowo sama.. :D jednakże stale mam towarzyszy od jednorazowych spotkań...

Koleżanka zaprosiła mnie na wakacje.Po wakacjach rok rozłąki,bo nie umiał się zdecydować.Po roku-publicznie się oświadczył,za rok ślub,15 lat szczęśliwych razem.Po prostu się zdecydował :P

Gość to ja anonimowo
1. szwagier byl w wojsku i poznal mnie z kolega z wojska. bylismy razrm 3 lata 2. za granica, jestesmy razem 3 lata i niedlugo nasz slub:)

Gość na imprezie wydziałowej
na 1 roku , jestesmy juz ze soba ponad 2 lata :)

Gość ależ możecie być
zaczepiłam go na mieście bo mi się spodobał i tak już 10 lat jesteśmy razem, od 3 miesięcy małżeństwem :)

Gość jak? no jak?
kto jeszcze??

A ja moje kochanie poznałam najzwyczajniej w pracy :) Ja byłam barmanka On dostawcą. I po 5 miesiącach spotykania się jako 'koleżeństwo', pomimo tego, że było to coś więcej, powiedział w wigilie, że mnie kocha. I to był mój najwspanialszy prezent na Całym Świecie! I nadal jesteśmy ze sobą ;)

Gość unikam takich jak nic
Lady Kukuk, niezłe doświadczenie... obym na taką nie trafił

Gość giaaa
do unikam takich jakich jak nic Dlaczego?Bo jestes zakompleksionym zalosnym kolesiem i czol bys sie jak zero w towarzystwie kobiety , ktora ma powodzenie i korzysta z tego?Widze ze zazdroscisz ze sam tak nie mozesz poprzebierac.Zalosne

przez przypadek, pojawił się zamiast mojej koleżanki i już został a poprzednio też się sami znajdowali : w autobusie , na imprezie [ze 3-4 razy], w pubie, na chodniku, w leclercu :), przez znajomych, przez telefon- ja zgubiłam, on znalazł, w pracy więcej chyba nie pmiętam

Gość NA CMENTARZU
I jest miłość aż po grób :)

Gość ukfsgnbtaha
1. kawiarnia -rok razem 2. net - 8 miesiecy 3.net - 2 lata 4. kosciol (zadne oazy, pielgrzymki; jedynie wspolne msze:D:D) :D:D:D - jak na razie rok

Gość Lilly Evangeline* from NL
:D szkoda, że ja nie mam teraz czasu napisać:P

Gość TH is IT JO
Też jestem ciekaw gdzie spotkam moją dziewczynę

Gość ja mam 28 lat
i nigdy nikogo nie poznałem bo nawet nie chce :)

Gość Kosmooosik
ja poznałam go na https://ezeo.pl/ za pół roku bierzemy ślub