Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikamika2121

chciałabym już wyjść za mąż, ale wiem,że to za wcześnie

Polecane posty

Gość mikamika2121

mam 21 lat i od 5 lat chłopaka. On też ma 21 lat. Bardzo chcę wyjść za mąż i mieć dzieci, marzę o tym. Wiem, że na razie na to za wcześnie, jestem dopiero na 3 roku studiów, mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu, mamy tylko dorywczą pracę..ale przeraża mnie myśl, że jeszcze tyle muszę czekać, że być może nigdy nie będzie nas na to stać...chciałabym już mieć rodzinę, poczucie bezpieczeństwa..

Gość deerek jaqes
ale za wcześnie? dlaczego?

Gość mikamika2121
bo nie mamy kasy, gdzie mieszkać. nic nie mamy no i "on jest za młody na małżeństwo"

Gość naiwnych jednak
nie sieja,rodza sie sami.Jak mozna tak bzdurnie myslec,ze posiadanie dzieci oznacza bezpieczenstwo rodzinne?????????

Gość deerek jaqes
czyli przewidujesz że za pare lat będziecie mieć kase? daj spokój to Polska tu tylko kilka procent ma kase ;) reszta ciągnie poniżej albo na granicy

Gość mikamika2121
dla mnie bezpieczeństwo oznacza posiadanie własnego domu, męża i dzieci

Gość naiwnych jednak
No i wlasnie,potwierdzsz moja teze,dom,maz,dzieci....to zadne bezpieczenstwo,a raczej ciezka harowka.Codzienne zmaganie sie z trudnosciami,na koniec chlop znudzi sie,zniknie i jeszcze zrobi awanture o dom...Hihi,wychodz sobie za maz i badz szczesliwa

Gość naiwnych jednak
No i wlasnie,potwierdzsz moja teze,dom,maz,dzieci....to zadne bezpieczenstwo,a raczej ciezka harowka.Codzienne zmaganie sie z trudnosciami,na koniec chlop znudzi sie,zniknie i jeszcze zrobi awanture o dom...Hihi,wychodz sobie za maz i badz szczesliwa

Gość mikamika2121
zależy jakiego znajdziesz sobie faceta no i co wolisz - dom czy pracę. Ja wolę pracować w domu, wiedzieć dla kogo i po co. No i wiedzieć, że mam swoje miejsce na świecie do ktorego wracam po pracy