Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Zwariowania jeden krok

Co jest ze mną nie tak?

Polecane posty

Dzwoni, pisze, stara się, jest zaangażowany, wychodzi z inicjatywą, dba o mnie, mogę na niego liczyć, poprostu wszystko jest tak, jak powinno być. Ja to doceniam, ale nie potrafię w to wszystko uwierzyć, że ja, że z nim, że on che być ze mną?! Przerasta mnie to, jestem zazdrosna (chciaż staram się tego nie okazywać), ciągle boję się, że mnie zostawi. Przecież tak nie można żyć. Co jest ze mną źle?:/ Pierwszy raz tak mam:(

Dobre rzeczy potrafią równie mocno wytrącić z równowagi jak te złe. Nie wierzysz że ktoś taki może istnieć. W zasadzie z tobą wszystko w porządku, czasem sytuacje nas niejako przerastają, tak jak w tym przypadku. Ale potrafimy się zaadaptować, więc pomimo obecnego niepokoju wszystko powinno być w końcu dobrze i przestaniesz uprawiać czarnowidztwo :)

Gość jhjhjghhhj
Widocznie masz niskie poczucie własnej wartości skoro boisz się, że Cię zostawi.

Gość jhjhjghhhj
I nie tylko dlatego bo nie tylko to napisałaś po czym mogę tak stwierdzić.

Gość z_imprezy_nad_wyraz_trzeźwy
uwierz w niego bo to piękne zniszczysz a tego juz sobie nie wybaczysz...

jego zachowanie wskazuje na to ...ze bardzo jemu na tobie zależy, tak wiec nie mecz się myślami tymi złymi...ze cie zostawi.... trochę więcej wiary w siebie i w niego ....

Gość wrózka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. w FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7ZŁ-OBSZERNIE anna_anielaa65@wp.pl

wiem co mnie czeka, oszaleję!