Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisze tu anonimowo

kiedys bralam kilkanascie razy amfetamine

Polecane posty

Gość pisze tu anonimowo

i mam ochote znowu.

Gość pomarańczowa forumowiczka
bo od amfetaminy uzależnia się psychicznie. Bo jest fajna, bo inni biorą, bo impreza to nie wypada odmówić. Jest fajnie-do zjazdu, ale to nie przeraża i dalej bierzesz. Mija miesiąc, dwa, pół roku, a ty dalej chcesz. Znajdź punkt zaczepienia, jakiś cel jeśli chcesz przestać brać. A jak nie to miłej zabawy ;)

wez przestań, feta fuj! lepiej śmignij do dopalaczy lub smartszopa i weź sobie KOKO, COCOLLINO lub ewentualnie SPEEDWAYa :) fajniejsze i nie ma zejścia :D

weź dziecko SPIERDALAJ z tymi dopalaczami.gówno jakich mało!ludzie tracą przez ten syf zdrowie albo życie dopalacze są dla głupich gówniarzy albo frajerów którzy boją sie prawdziwych dragów. a prawda jest taka ze zwykłe dragi sa o wiele bardzie zdrowe niż ten syf

"prawda jest taka ze zwykłe dragi sa o wiele bardzie zdrowe niż ten syf" pierdolnęłam :D No tak, taka fetka to jak marcheweczka, a heroinka słodka bułeczka. :D

Gość blehhlbehh
Artefakt, pojebało cię?:o:o tak się składa, że ja też brałam i wiem, czym to gówno pachnie. No ale oczywiście wyzwolony Artefakt wie wszystko lepiej, jest najmądrzejsza i nie pogadasz z Panną Wszystko Wiem 😴

Heheeh, narkotyki są zdrowe, to całkiem ciekawa teza i kompletnie mi nieznana :-o I rozumiem, że doświadczeni życiem zawsze muszą brać dragi, bo inaczej się na tym cholernym życiu nie znają? :D

Gość hahahh Oczywiście Diabeł wie
najlepiej, dokładnie:D Użyje taka kretynka dwóch bluzgów, powie modnie ''Draaaaagi'' i myśli, że rządzi:D:D Co za popieprzoną młodzież dzisiaj mamy, matko kochana:o:o:o

Gość ty jestes ...................
........nudna jak cholera na co dzien

Zgadzam sie z Artefaktem Diabla. Dopalacze to gorszy syf. Z amfa uwazaj bo mozesz sie cofnac umyslowo i bedziesz miec problemy z pamiecia w przyszlosci ;/ Ale wiecie co,wciaglabym se kreske :D U mnie na osiedlu heroine sprzedawaja jak cieple buleczki.Nawet widzialam kilka razy jak wkluwali sie w rece albo pachwiny :D Ciekawe czy hera jest droga.

bosze ale wy jesteście ograniczeni!!! nie napisałam ze dragi są zdowe tylko ze są zdrowszy od dopalaczy!!! problemy z czytaniem czy zbyt małe móżdżki by to sobie wyobrazić???widac ze wasza wiedza na temat narkotyków nie wykracza poza godziny wychowawcze w podstawówce a ten kto sie zna na rzeczy wie o cyzm mówie

Gość ,.,.,
Wszysto jest dla ludzi narkotyki i dopalacze także, a że ktoś nie potrafi używać - nie zna umiaru to znak, że powinien się trzymać od tego z daleka 🖐️ (no może poza heleną i braunem, które są pomyłką ludzkości, tak jak wszystkie opoidy brane bez konieczności), ale porównywać obydwie rzeczy pod względem zdrowotnym :classic_cool: Tak się składa, że to i to to syf, ale biorąc dopalacze chociaż wiesz (mniej więcej), że ktoś nie zaserwował Ci apapu albo kreta do rur. No i nie jesteś ścigany przez prawo :classic_cool:

Gość to czemu tego po prostu nie
napisałaś, tylko zaczęłaś obrażać ''do was wszystkich'' ? Chyba ty masz coś mały móżdżek, skoro nie potrafisz normalnie rozmawiać i wytłumaczyć, o co ci chodzi. Świetny dowód na to, jak narkotyki odziałują na psychikę i czachę :) 🖐️))

Szprota,dopalacze to mieszanka takich syfow ze nie chcialabys wiedziec ;/ Na pozor niby gowniane,ale tylko na pozor. Lubie eksperymentowac,ale tego gowna bym nie tknela.Taki chemiczny syf,bez kitu

DO ,.,.,., : widac zes frajer,bo tylko frajerom sprzedawaja skruszony apap albo kreta :D

Gość to czemu tego po prostu nie
widzę, że poza obrażaniem cięzko ci wykrzesać z siebie normalne wypowiedzi, baw się więc dobrze dziecko:) 🖐️

Gość ,.,.,
Dopalacze goofno? A zdajecie sobie sprawę jaka jest czystość ulicznej amfetaminy? Zawsze w prochu macie mniej niż 30% fety (mówię o takim z dobrego źródła), a reszta to wypełniacze i inne goofna, które dodaje sobie dilek dla większej objętości. No chyba że macie dostęp do fety "z pierwszej ręki" czyli prosto z laboratorium :O

ty Artefakt, licz się ze słowami. ha ha ale sie uśmiałam:D a kim ty jesteś żebym musiała niby sie liczyć ze słowami? żałosne... swoja drogą juz lepeij jak komus apap sprzedadzą niż to gówno co jest w dopalaczach. ale zgadzam sie że takie wałki to frajerom neizłym robią

Gość ,.,.,
No tak, a ty wiesz co bierzesz, bo mówią ci że klepie i sama wpier.... kreta :classic_cool:

Zostawcie juz Artefakta w spokoju. Nawet pogadac z wami nie idzie bo od razu sie czepiacie do wszystkiego jakby to bylo istotne :|

jak ktoś łyka jak pelikan co mu dają, aby miec "fazę" to nie dziwne, ze dopalacze sieją spustoszenie. Zresztą tak samo pozostałe dragi. Ale pewnie jesteś nowoczesna i liberalna i uważasz, ze dragi powinny być legalne "bo jak się umie ćpać to się krzywda nie dzieje".

Gość ,.,.,
Ot i co. A wooda spustoszenia nie sieje? Alkoholik nie rozpier... rodziny i swojego życia? Ale państwo zarabia więc jest full legal, nie łatwiej było by walnąć akcyze na narkotyki, sprawdzać ich czystosć i róbta co chceta? Państwo i tak wydaje grubą kasę na leczenie ćpunów, którzy i tak wracają na odwykówki i detoksy.